Evenimentul Zilei > Justitie > ICCJ tocmai ce a ŞTERS pe jos cu DNA, chiar dacă SCLAVII din PRESĂ îi dădeau CONDAMNAŢI pe fraţii Cosma
ICCJ tocmai ce a ŞTERS pe jos cu DNA, chiar dacă SCLAVII din PRESĂ îi dădeau CONDAMNAŢI pe fraţii Cosma

ICCJ tocmai ce a ŞTERS pe jos cu DNA, chiar dacă SCLAVII din PRESĂ îi dădeau CONDAMNAŢI pe fraţii Cosma

Este opinia lui Chris Terhes, preşedintele Coaliţiei românilor din Statele Unite, care face o analiză extrem de dură amintind despre sclavii din presă care îi dădeau condamnaţi pe cei doi fraţi Cosma.

Chris Terhes: "Tineţi minte cum nişte sclavi din presă scriau pe Facebook şi comentau pe la tv că ştiu ei că cei doi Cosma vor fi condamnaţi, că au văzut ei dosarul?

Degeaba ai văzut hârtiile din dosar sau îţi şoptesc şefii in casca ca respectivii vor fi condamnaţi, dacă acum iese la iveală faptul ca acele probe s-au strâns încălcând legea.

Cele relatate de Vlad Cosma sunt motive de nulitate absolută, care se poate invoca oricând pe durata procesului, nu doar în camera preliminara.

Se va ajunge ca TOATE dosarele DNA sa fie rejudecate pentru că nu mai poate exista convingerea indubitabilă ca probele şi anchetele DNA au fost făcute pe bune.

Asa s-a întamplat după perioada stalinistă în România (48-56), când dosarele cu condamnări din acea perioada au fost revizuite dupa '65 iar persoanele atunci condamnate au fost achitate ulterior. Unele au fost reabilitate chiar şi post-mortem.

Vede-se ca România numai într-o astfel de ciclicitate se învarte. Cu cât o ţine mai mult Iohannis pe Kovesi la DNA, cu atât instituţia se va degenera iremediabil", a scris preşedintele  Coaliţiei românilor din SUA.