Evenimentul Zilei > Monden > Iată ce face Ramona Gabor în Dubai ca să poată rămâne
Iată ce face Ramona Gabor în Dubai ca să poată rămâne

Iată ce face Ramona Gabor în Dubai ca să poată rămâne

Nu îi spune pe nume, dar își menține trupul zvelt la fel după o metodă destul de controversată. Ramona Gabor face furori din Dubai cu trupul de sirenă, iar secretul ei a fost dezvăluit abia acum.

Rețete și vedete a scris, recent, despre obsesia pe care o dovedesc, pentru mâncare, multe din divele extrem de slabe din zona mondenă. Ramona Gabor nu face excepție. „Aș vrea să se uite și la mine cineva așa cum mă uit eu la mâncare”, scria aceasta pe Instagram cu câteva săptămâni în urmă, alături de o poză cu o masă opulentă plină cu de toate. Acum a venit cu noi destăinuiri.

Ca să se mențină slabă, Ramona Gabor a decis să țină un fel de post: nu mănâncă, practic, decât o dată pe zi.

Micul dejun cu scoici și pizza

Ramona Gabor a postat pe contul de Instagram un mesaj, în care le mărturisește fanilor dieta pe care o ține în perioada următoare.   „Am postat micul meu dejun. În utlima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. Așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună”, a spus Ramona Gabor pe contul său de Instagram.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.