Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi marchează din nou pentru Glasgow Rangers. Românul a strălucit pe teren, dar a fost înlocuit
Ianis Hagi marchează din nou pentru Glasgow Rangers. Românul a strălucit pe teren, dar a fost înlocuit

Ianis Hagi marchează din nou pentru Glasgow Rangers. Românul a strălucit pe teren, dar a fost înlocuit

La succesul echipei Glasgow Rangers contribuie din plin Ianis Hagi. Jucătorul român a înscris sâmbătă, pe teren propriu, un gol în minutul 46. Ianis Hagi a primit uncartonaș galben în minutul 71 și a fost înlocuit în minutul 74 cu jucătorul Wright.

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul cu formația St. Mirren. Echipa scoțiană a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în etapa a XXXI-a a campionatului Scoţiei.

Ianis Hagi a marcat sâmbătă în minutul 46 în meciul cu echipa St. Mirren

Ianis Hagi a marcat în minutul 46. Celelalte goluri au fost înscrise de jucătorii Kent în minutul 14 şi Morelos în minutul 16.

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers în acest meci. Jucătorul român a primit un cartonaş galben în minutul 71 şi a fost înlocuit în minutul 74 cu jucătorul Wright.

Echipa scoțiană are un parcurs excelent, aproape incredibil, în campionat în acest sezon. Glasgow Rangers este lider în clasament, cu 88 de puncte, în timp ce St. Mirren ocupă poziţia a şasea, cu 39 de puncte.

Echipa Glasgow Rangers are 88 de puncte în campionatul scoțian și cel mai probabil va câștiga titlul

Echipa Glasgow Rangers și-a învins și în meciurile directe principalele contracandidate la titlu. Atât Celtic, cât și Aberdeen au fost învinse și Glasgow Rangers este aproape sigură de titlul campionatului scoțian.

Parcursul bun al lui Ianis Hagi s-a concretizat la fiecare meci jucat deosebit de bun și de consistent, cu doar câteva partide mai puțin inspirate și inconstante. El a mai înscris goluri, de asemenea, pentru care a fost elogiat de presa sportivă britanică. În același timp, Ianis Hagi este deosebit de apreciat de către antrenorul echipei Glasgow Rangers care vede în el un jucător deosebit de promițător pe cât de tânăr și muncitor este în echipă.

În presă au apărut însă în ultimele luni câteva informații referitoare la un posibil transfer al ui Ianis Hagi la alte echipe, dar momentan se pare că aceste rumori s-au estompat. Ianis Hagi este unul dintre liderii generaiei tinere de fotbaliști români care bat merituoși la porțile afirmării sportive internaționale. El se poate inspira și chiar sta îndelung la discuții cu legenda vie a fotbalului românesc, tatăl său, Gheorghe Hagi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.