Evenimentul Zilei > Monden > Hollywoodul e în șoc. Unul dintre cei mai iubiți actori s-a sinucis la 45 de ani. ”E total neașteptat și inexplicabil”
Hollywoodul e în șoc. Unul dintre cei mai iubiți actori s-a sinucis la 45 de ani. ”E total neașteptat și inexplicabil”

Hollywoodul e în șoc. Unul dintre cei mai iubiți actori s-a sinucis la 45 de ani. ”E total neașteptat și inexplicabil”

Cunoscutul actor Dieter Brummer s-a stins din viață, sâmbătă dimineață, la vârsta de 45 de ani.

Actorul australian Dieter Brummer, în vârstă de 45 de ani, a murit. Autoritățile consideră că în cazul de față ar fi vorba despre sinucidere, însă nu apreciază moartea actorului ca fiind suspectă, potrivit unui raport publicat de The Daily Telegraph.

Vedeta de la Hollywood este cunoscută pentru rolul lui Shane Parrish, jucat în serialul Home and Away, în anii 1990. Dieter Brummer a câștigat de două ori premiul Logie.

Dieter Brummer s-ar fi sinucis. Moartea sa nu este una „suspectă”

Trupul actorului Dieter Brummer a fost găsit în propria locuință din Glenhaven, în partea de nord-vest a Sydney, sâmbătă după-masă, potrivit presei internaționale. Autoritățile consideră că în cazul de față ar fi vorba, cel mai probabil, despre sinucidere, însă decesul nu este apreciat ca fiind suspect.

„În jurul orei 13.30 (sâmbătă, 24 iulie 2021), ofițerii de la Comandamentul zonei de poliție din Hills au răspuns la rapoartele privind starea unui bărbat dintr-o casă de pe Glenhaven Road, Glenhaven. Ulterior, corpul unui bărbat a fost localizat în interiorul casei. Moartea sa nu se crede suspectă. Potrivit legiștilor, va fi pregătit un raport pentru stabilirea clară a decesului”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Dieter Brummer în Home and Away

Familia este șocată. Nimeni nu se aștepta la asta

Membrii familiei lui Dieter Brummer au fost luați pe nepregătite de vestea morții actorului. Familia vedetei de la Hollywood a postat pe Facebook un mesaj prin care subliniază că apreciază sprijinul celor apropiați.

„În numele familiei, postăm astăzi cu inimă grea acest mesaj.

Sâmbătă dimineață, am pierdut un Dieter frumos, talentat, amuzant și iubit. El a lăsat un gol imens în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași.

Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Apreciem că respectați intimitatea pe care am solicitat-o în acest moment.

Tuturor celor care sunt afectați de această veste, să știți că există oameni buni cu care puteți vorbi despre durerea voastră”, a fost mesajul postat de familie pe Facebook.

Actorul Dieter Brummer a jucat în serialul ”Home and Away”, difuzat în anii 1990, de-a lungul a 33 de sezoane. Vedeta a mai jucat și în ”Medivac”, ”Underbelly: A Tale of Two Cities”, ”Underbelly: Golden Mile”, ”Neighbors” sau ”Winners and Losers”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News