Evenimentul Zilei > Social > Americanul care își bătea joc de vaccinuri pe internet a murit de COVID-19! Avea numai 34 de ani
Americanul care își bătea joc de vaccinuri pe internet a murit de COVID-19! Avea numai 34 de ani

Americanul care își bătea joc de vaccinuri pe internet a murit de COVID-19! Avea numai 34 de ani

Stephen Harmon, în vârstă de 34 de ani, a murit la Centrul Medical Regional Corona din apropiere de Los Angeles, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața.

Înainte de spitalizare, afro-americanul glumea pe rețelele de socializare despre virus și vaccinuri. „Am 99 de probleme de rezolvat, dar vaccinul nu este una dintre ele”, scria Stephen Harmon pe Twitter în luna iunie.

Îi lua în râs pe „Martorii IeCovid”

Într-un alt tweet postat în aceeași lună, bărbatul își bătea joc de eforturile pe care Administrația Biden le face pentru a-i convinge pe americani să se vaccineze.

„Topografii vaccinului ai lui Biden merg din ușă în ușă, ar trebui, într-adevăr, să fie numiți Martorii lui IeCovid. #keepmovingdork ”, a scris el.

Glumele nu l-au protejat pe Stephen Harmon de noul coronavirus. Afro-americanul a dezvoltat o formă gravă a Covid19. A fost internat în spital și tratat de pneumonie și nivelul foarte scăzut de oxigen, anunță postul de știri KCBS-TV.

Își pusese toată încrederea în Dumnezeu

Cu trei zile înainte de moarte, Harmon a spus pe rețelele de socializare că este la terapie intensivă și respiră cu ajutorul unui ventilator. El le-a cerut celor care îl urmărea pe internet să se roage pentru vindecarea lui.

„Dacă nu aveți încredere că Dumnezeu mă poate vindeca mai mult decât prostul vostru de ventilator, atunci rămâneți în afara camerei mele de terapie intensivă, nu există aici loc pentru frică sau lipsă de credință!” scria el pe Twitter.

Fondatorul Bisericii Hillsong, Brian Houston, i-a adus un omagiu lui Harmon, care era membru al congregației din Los Angeles.

„Era unul dintre cei mai generoși oameni pe care îi cunosc și avea atât toată viața în fața lui. Mulți îi vor simți lipsa”, a scris Houston pe Instagram, potrivit The New York Post.

Cei care nu se vaccinează își asumă mari riscuri, averizează medicul Oren Friedman

Dr. Oren Friedman, care tratează pacienții cu COVID-10 la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, a declarat că moartea lui Harmon este „incredibil de demoralizantă”. Medicul a transmis, totodată, un avertisment celor care refuză vaccinarea: „Practic, toate persoanele care se îmbolnăvesc suficient de grav pentru a fi nevoie de internarea lor în spital fac parte din categoria celor ncare nu au făcut vaccinul”, a declarat Friedman pentru postul de știri KCBS-TV.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: