Președintele PSD, Victor Ponta, ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 20.30. Singurele declarații de presă de dinaintea închiderii urnelor au fost cele ale purtătorului de cuvânt, Gabriela Vrânceanu Firea, cea care a prezentat un filmuleț dintr-o secție de votare din Londra, unde nu era nicio coadă, încercând astfel să demonteze acuzațiile legate de haosul creat de guvernul PSD. Ea nu a putut preciza despre ce secție este vorba sau la ce distanță se află de Londra. În timp ce președintele Traian Băsescu a cerut Executivului să se reunească în ședință de urgență pentru a decide prelungirea programului de lucru în secțiile de votare de afară, Firea a acuzat „propaganda” care dorește să arunce vina pe Executiv pentru organizarea celui deal doilea tur al scrutinului prezidențial. Firea a spus că sunt prezentate imagini cu coada de la secția din Londra dar în „secții din zonă nu e nimeni”. „Se creează sentimentul că turul doi nu e organizat corespunzător, că românii sunt obligați să stea la cozi imense”, cu toate că, a susținut Firea, „sunt secții la care nu vin români din Diaspora”. „Sentimentul nostru e că a fost bună parte, nu spun sută la sută, și o propagandă a părții adverse” care „și-a dorit foarte mult să focuseze și să difuzeze prin emailuri că acolo se votează foarte dificil”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD. Ulterior, PSD a dat un comunicat de presă prin care preciza că Guvernul nu poate emite OUG pentru prelungirea programului de vot.


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

 
 

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014.  Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.