Evenimentul Zilei > Sport > Haos total înaintea Campionatului European de Fotbal. Cum va fi afectat Bucureștiul?
Haos total înaintea Campionatului European de Fotbal. Cum va fi afectat Bucureștiul?

Haos total înaintea Campionatului European de Fotbal. Cum va fi afectat Bucureștiul?

Trei orașe nu au confirmat până la această oră că mai rămân în competiția EURO 2021 ca gazde.

Campioantul European de Fotbal, ce ar fi trebuit să se desfășoare în această vară, a fost amânat pentru anul viitor, la fel ca și Jocurile Olimpice de Vară. Există mari șanse ca trei dintre cele 12 orașe care ar fi trebuit să găzduiască EURO 2021 să se retragă. Este vorba despre Bilbao, Roma și Munchen. Primele două, din Spania și Italia, țări grav afectate de coronavirus, nu au confirmat că mai rămân în joc.

De asemenea, conform transfermarkt.de, oficialitățile de la Munchen nu s-au grăbit să anunțe că mai organizează meciuri de la EURO.

„UEFA intenționează să organizeze Euro 2021 în aceleași orașe și cu același program. Dar, momentan, programul nu a fost confirmat oficial. Suntem în contact cu cele 12 orașe”, au anunțat oficialii UEFA. În cazul în care cele trei orașe se vor retrage, este posibil ca Bucureștiul să mai primească meciuri în plus. În capitala României se vor desfășura trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: