La conferința de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, de luni, Hagi a lansat un atac către echipa lui Cosmin Contra.

„Am văzut la convocarea lotului național că s-a schimbat tricoul cu numărul 10 de la un meci la altul. Și asta nu se poate, mai mult respect față de tricoul acela. În aceeași convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Și vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect față de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Așa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim așa cum a fost tăvălit numărul 10 și cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzați, unde vreți să ajungem? Ne batem joc?”, a fost reacția dură a lui Hagi în fața jurnaliștilor prezenți la Ovidiu.

Gică Hagi consideră că jucătorul cu numărul 10 trebuie să fie titular la naționala României

„Regele” și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că tricoul 10 a fost purtat de doi jucători diferiți, iar fotbaliștii respectivi nici măcar nu au fost titulari.

„Păi cum dăm tricoul? Azi mă trezesc, îl iau eu, mâine te trezești, îl ia celălalt. Păi ce facem? Rog mai mult respect față de numărul 10, pentru că el are un rol important, pentru că are personalitate, pentru că acest număr l-au purtat cei mai mari fotbaliști din România din toate timpurile. Dobrin, Balaci, Dumitru, toți l-au purtat. Eu așa știu, că numărul 10 e titular. Cine îl dorește, trebuie să știe ce număr ia, că ăla face diferența”, a mai adăugat Hagi, scrie Digisport.