George Ogararu, numit recent în funcția de director de scouting și relații internaționale la clubul lui Gica Hagi,  a afirmat că există interes din partea mai multor cluburi pentru Ianis. 

„Ianis este liderul, s-a întors să ajute clubul și a ajutat, are niște statistici impresionante, este decisiv în meciurile cele mai grele."

„Ce se va întâmpla în vară nu știu, dar ce pot sa vă spun este că există foarte mult interes pentru el", a spus Ogararu.

„Mă sună lumea pentru Ianis. Nu mai pot să-l țin”, a transmis Gheorghe Hagi din Amsterdam.  

Ianis și-ar dori sa fie coleg cu Răzvan Marin și la Ajax, nu doar la națională: „Știu ca sunt curtat, sunt pregătit pentru următorul pas, sper sa vina cât mai devreme! Încerc sa devin jucător de bază la echipa națională și încet sa devin decisiv și pentru naționala mare".  

Ianis Hagi nu dorește sa plece de la Viitorul înainte sa câștige un trofeu. E cu un pas în finala Cupei, după 2-1 la Craiova.  

George Ogararu a mers împreuna cu Gica Hagi la Amsterdam, la meciul dintre Ajax și Juventus, în sferturile UEFA Champions League, confrom sport.ro

„Nu e prima dată când Gica ajunge acolo, acum a intrat mai în profunzime, în secretele academiei, în noile proiecte pe care le dezvolta, e important sa vedem ce fac cei de la care putem sa învățam.”

„Gica Hagi a fost apreciat dintotdeauna aici, pentru tot ce a făcut pentru fotbal și pentru proiectul lui de la Academie.”

„Nu am vorbit despre jucătorii de la Viitorul, ci despre filozofia clubului, despre infrastructură, planuri, despre viitor în general.”

Te-ar putea interesa și: