Evenimentul Zilei > Actualitate > Gunoaiele de pe Dâmbovița o scot din sărite pe Gabriela Firea: „Alo, Ministerul Mediului?”
Gunoaiele de pe Dâmbovița o scot din sărite pe Gabriela Firea: „Alo, Ministerul Mediului?”

Gunoaiele de pe Dâmbovița o scot din sărite pe Gabriela Firea: „Alo, Ministerul Mediului?”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea este enervată la culme din cauza gunoaielor care abundă pe râul care străbate Bucureștiul.

Sâmbătă, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care atacă Ministerul Mediului și-l acuză de delăsare în legătură cu tonele de gunoaie care abundă pe râul Dâmbovița.

Mesajul integral al Gabrielei Firea:

„Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Se aude? Lasati campania electorala si asa-zisele controale in bataie de joc, cu amenzi abuzive, si vedeti ce se intampla sub ochii vostri!! E treaba voastra si nu v-o faceti!! Domnul Ministru e pe la Iasi, prin campanie, vrea sa fie presedinte de Consiliu judetean!

Il doare in cot de Bucuresti! Aici vine doar sa-si ia salariu gras, secretara draguta, masini, protocoale, interese!!

Am trimis sesizari oficiale si catre Ministerul Mediului, si catre Apele Romane, sa curete dejectiile de pe Dambovita.

Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit sa raspunda! Nu-i pasa! Nu-l intereseaza! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu exista!

Nici pe noi, de la Primarie, nu ne lasa sa intervenim, sa curatam Dambovita – ne cearta ca nu noi suntem proprietari sau administratori, ci Guvernul, dar nici ei nu fac nimic!!

Indolenta crasa! Dispret fata de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Sunt nemulţumită de faptul că Dâmboviţa, care ar trebui să fie amenajată, care ar trebui să arate aşa cum se întâmplă peste tot în lume, arată mizerabil, are un aspect foarte neplăcut”, a declarat Gabriela Firea, marţi seară.

Primarul Capitalei a precizat că nu are autoritatea de a interveni asupra râului care străbate municipiul Bucureşti.

„Este responsabilitatea Apelor Române, care sunt în subordinea Guvernului, nu sunt în subordinea Primăriei Generale, nu avem autoritatea şi responsabilitatea să acţionăm în acest sens”, a spus Firea.

Ea a adăugat că a făcut cereri către Apele Române, să cureţe Dâmboviţa de gunoaie, dar nu a primit niciun răspuns.

„Eu nu pot să le solicit nimic pentru că nu sunt subordonaţi Primăriei Capitalei şi noi le-am făcut mai multe sesizări, le-am făcut anumite întâmpinări, rugăminţi colegiale, dar nu avem niciun fel de autoritate de penalizare”, a mai spus Firea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: