Evenimentul Zilei > Monden > Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan. Nu ar fi la prima abatere
Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan. Nu ar fi la prima abatere

Ginerele lui Gigi Becali, prins drogat la volan. Nu ar fi la prima abatere

Ginerele lui Gigi Becali, cunoscut și ca „Prințisorul din Dobroiești”, ar fi fost prins drogat la volan și riscă să ajungă la închisoare. Soțul Teodorei Becali a mai avut probleme cu legea în trecut.

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Gigi Becali, ar fi fost prins drogat la volan și riscă ani grei de închisoare. Dosarul a fost deja trimis la Parchet. Soțul Teodorei Becali ar fi fost găsit pozitiv la „drug test” de curând și nu este pentru prima dată când are probleme cu legea.

Mihai Theodor Mincu riscă până la cinci ani de închisoare. Acesta ar fi consumat mai multe substanțe interzise, chiar dacă socrul lui, Gigi Becali este total împotriva drogurilor.

Ginerele lui Gigi Becali, mari probleme cu legea

Nu este pentru prima dată când ginerele lui Gigi Becali calcă strâmb. În 2021, în martie, „Prințișorul de Dobroiești” a fost amendat de poliție și a făcut plângere contravențională. Magistrații i-au admis solicitarea, astfel că a fost anulat procesul verbal. El nu a mai plătit amenda și a rămas și cu permisul de conducere.

Pe 1 martie 2019, acesta a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri. Soțul Teodorei Becali fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată, potrivit Cancan.

„Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, spunea Gigi Becali despre ginerele lui.