Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Gigi Becali, tun de milioane de dolari cu terenuri şi imobiliare. La doar 26 de ani, devine una dintre cele mai tinere milionare
Fiica lui Gigi Becali, tun de milioane de dolari cu terenuri şi imobiliare. La doar 26 de ani, devine una dintre cele mai tinere milionare

Fiica lui Gigi Becali, tun de milioane de dolari cu terenuri şi imobiliare. La doar 26 de ani, devine una dintre cele mai tinere milionare

Teodora Becali Mincu, 26 de ani, fiica cea mare a lui Gigi Becali a făcut o tranzacție din urma căreia a câștigat 4,6 milioane de euro. Se pare că talentul pentru afaceri s-a transmis cu succes la cele două fete ale controversatului afacerist.

Teodora Becali, fiica milionarului Gigi Becali, a vândut un teren, situat în zona Pipera, cu o suprafață de două hectare, cumpărat de către familia Cobâlaș, proprietara grupului de firme Catted.

Potrivit surselor, Teodora Becali este una dintre cele mai tinere milionare din România. Familia Cobâlaș a cumpărat terenul de la Teodora Becali pentru a construi un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente în zona corporațiilor din Pipera.

Teodora Becali deține în prezent o avere de milioane de euro

Terenul vândut se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde patronul celor de la FCSB i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir. Contractul de vânzare-cumpărare arată că Teodora Becali a primit peste 4,6 milioane de euro pentru afacerea dusă la bun sfârșit.

Mai mult, Teodora Becali a înființat o firmă de imobiliare. Cei doi au firma „Becali Imobiliare” prin care a inițiat dezvoltarea unui ansamblu rezidențial de 200 de apartamente. Și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, este implicată în aceste afaceri imobiliare. Se pare că flerul pentru afaceri se moștenește în neamul lui Gigi Becali, lucru ce sigur îl bucură nespus pe celebrul latifundiar.

În trecut, grupul Catted, condus de Tudor Cobâlaș, a construit aproxmativ 70 de locuințe în zona Pipera pe terenuri cumpărate tot de la familia Becali.  Conform proiectului, Tudor Cobâlaș vrea să construiască mai multe clădiri cu două etaje, în total fiind vorba despre 140 de apartamente.

Jurnaliștii de la Playsport susțin că, în acest proiect, este prevăzută și o suprafață de 234 de metri pătrați pentru spații comerciale. Pentru construcția acestor clădiri de 2 etaje, familia Cobâlaș s-a asociat cu antreprenorul Adrian-Roland Țăruș.

Cine este Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali

Zis și ”Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai Mincu  provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani. ”Are peste 1,85 metri înălțime, exact așa cum îmi place mie”, l-a caracterizat Gigi Becali, la acea vreme.

Pe data de 10 octombrie 2019, a avut loc cununia civilă, iar cei mai buni prieteni ai cuplului au venit cu buchete impresionante de flori la Athenee Palace Hilton, acolo unde au petrecut ore bune cu un meniu a la carte. Gigi Becali a fost sufletul petrecerii, ca de obicei. A dansat și s-a simțit excelent pe muzica specifică machedonilor, mai spune sursa menţionată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.