Evenimentul Zilei > Sport > Fostul fotbalist al lui Becali s-a pocăit. „Nu am fost ușă de biserică”. Credința i-a salvat viața
Fostul fotbalist al lui Becali s-a pocăit. „Nu am fost ușă de biserică”. Credința i-a salvat viața

Fostul fotbalist al lui Becali s-a pocăit. „Nu am fost ușă de biserică”. Credința i-a salvat viața

Un fost fotbalist de la Steaua a recunoscut că și-a înșelat soția și că nu a fost ușă de biserică niciodată, dar că s-a schimbat cu ajutorul credinței. Jucătorul lui Becali s-a pocăit și a început o viață nouă.

Marian Aliuță a anunțat că s-a pocăit după ce și-a înșelat soția și că și-a schimbat viața. Toate greșelile pe care le-a făcut l-au apropiat de Dumnezeu și a reușit să o împace pe partenera lui. Cu toate că a fost infidel, sportivul a declarat că a iubit-o mereu pe femeia de acasă.

„Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a mărturisit Marian Aliuță, la Antena Stars.

Marian Aliuţă, implicat în mai multe scandaluri

În urmă cu 20 ani, Gigi Becali s-a împrumutat cu bani de la Nuțu Cămătaru și a dat vina pe Florentin Dumitru, Mirel Radoi şi Marian Aliuţă. Aceștia ar fi avut o serie de probleme cu interlopul din cauza patronului FCSB.

Un nou scandal pentru Marian Aliuţă.
aliuta, marian aliuta, scandal, robert burcea, steaua, fcsb, camatarie

„Eu ştiu un conducător din România care a luat bani mulţi de la Nuţu Cămătaru. Nuţu Cămătaru a ajutat fotbalul, nu l-a distrus! A dat împrumut de sute de mii de euro la un patron. Acel om a ţinut echipa cu banii de la Nuţu Cămătaru. Uite că a făcut-o. O echipă tare din Bucureşti”, a declarat Dumitru Dragomir.

Și Marian Aliuță a recunoscut că Gigi Becali l-a lăsat amanet la Nuțu Cămătaru oentru bani.

„Aşa e! Eu mă mai vedeam cu Nuţu în perioada aia şi îmi spunea „Ai grijă cum mergi! Să nu-ţi rupi piciorul, că am actele aici!”. În perioada aia, nea Gigi nu prea avea bani cash, avea terenuri, nu prea se vindeau, aşa că lua bani d ela Nuţu şi trebuia să lase o garanţie”, a spus Marian Aliuţă.

La rândul său Florentin Dumitru a confirmat povestea: „La un moment dat, eu, Aliuţă şi Rădoi eram daţi cumva. La momentul ala, când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuţu. Eram daţi acolo, aveam foile în alb. Nu l-am cunoscut faţă în faţă pe Nuţu Cămătaru. Nici nu îmi doresc. Eu mă feresc de lucrurile astea”, a apus Florentin Dumitru.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: