„Dumnezeu ne-a dăruit tuturor creier”. Avertismentul unui teolog renumit pentru toți credincioșii: „De ce să ne deștepte Moartea?”

„Dumnezeu ne-a dăruit tuturor creier”. Avertismentul unui teolog renumit pentru toți credincioșii: „De ce să ne deștepte Moartea?” sursă: Hepta

„De ce trebuia să ne deștepte Moartea din moment ce Dumnezeu ne-a dăruit tuturor creier pe gratis și un vaccin, tot gratis, menit să ne salveze?”, s-a exprimat un doctor în istoria creștinismului antic, teolog și istoric, care spune că a nu te vaccina în mod deliberat este un păcat împotriva vieții. Scriitorul recunoscut la nivel internațional acuză inclusiv BOR de faptul că a îndemnat pe români să disprețuiască moartea cauzată de coronavirus.

Pandemia de coronavirus a împărțit societatea în două categorii care par că ajung să definească foarte multe aspecte ale vieții cotidiene: vaccinații și nevaccinații. Numai că virusul a evidențiat și multe principii ale unora dintre creștini. Un doctor în istoria creștinismului antic, teolog și istoric susține că a nu te vaccina în mod deliberat este un păcat împotriva vieții.

În spațiul public, mai multe persoane cunoscute în rândul credincioșilor, însă neautorizate de Biserică, au lansat ipoteze anti-vaccinare, influențând negativ opinia publică, atitudine aspru criticată de către teolog.

Cristian Bădiliță acuză BOR: „I-a îndemnat să disprețuiască moartea COVID-19”

Pseudo-creștinii care au încurajat sfidarea pericolului reprezentat de pandemia de coronavirus ar trebui să le ceară morților iertare, susține Cristian Bădiliţă, scriitor și traducător recunoscut la nivel internațional. Iar asta pentru că fapta lor este un îndemn la sinucidere, potrivit teologului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Păcatul împotriva Sfîntului Duh (singurul neiertat de Dumnezeu) e păcatul împotriva darului Vieții. BOR și AUR, în etape diferite, i-au îndemnat pe români să disprețuiască moartea-COVID, să nu țină cont de realitate, fapt ce echivalează cu un îndemn la sinucidere colectivă.

Nu exagerez deloc și mai ales nu uit, așa cum nu uit votarea morții-iliescu-băsescu după 1990. Oamenii care-și respectă credința și darul memoriei nu uită. Cei care au nesimțirea amneziei ar trebui să le ceară morților iertare. Păcatul împotriva Duhului se plătește scump”, a transmis Cristian Bădiliță.

„Dumnezeu ne-a dăruit tuturor creier pe gratis”

„Poporul român va ieși subțiat, poate ceva mai inteligent decât acum 2 ani. Dar de ce trebuia să ne deștepte Moartea din moment ce Dumnezeu ne-a dăruit tuturor creier pe gratis și un vaccin, tot gratis, menit să ne salveze?”, s-a mai exprimat teologul într-o postare pe Facebook.

Poziția scriitorului vine în contextul în care România se află pe lista neagră în Europa în ceea ce privește decesele cauzate de coronavirus. Țara noastră conduce topul în acest sens, înregistrând, marți, un bilanț de 574 de pacienți decedați, dintre care 528 nevaccinați împotriva COVID-19.