Evenimentul ZileiSportGigi Becali se laudă că a făcut un compromis și i-a dat mână liberă antrenorului. FCSB a dat lovitura la Craiova

Gigi Becali se laudă că a făcut un compromis și i-a dat mână liberă antrenorului. FCSB a dat lovitura la Craiova

Gigi Becali se laudă că a făcut un compromis și i-a dat mână liberă antrenorului. FCSB a dat lovitura la Craiova
Gigi Becali l-a lăsat pe Toni Petrea să facă schimbările în partida pe care FCSB a câștigat-o, duminică, pe terenul formației CS „U” Craiova, cu scorul de 3-2.

FCSB s-a impus, duminică, pe terenul celor de la CS „U” Craiova, scor 3-2, într-o confruntare din cadrul etapei a 17-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Andrei Ivan (13 – penalty), George Cîmpanu (57), oaspeții au datorită lui Andrei Dumiter (16), Adrian Șut (39) și Andrei Cordea (90+1).

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui Toni Petrea. Schimbări făcute fără ca antrenorul să fie influențat

La final, Gigi Becali, finanțatorul „roș-albaștrilor”, a ținut să precizeze că i-a dat mână liberă antrenorului Toni Petrea, pe care l-a lăsat să decidă asupra schimbărilor. „Mai întâi vă răspund eu, ca să nu mă mai întrebați voi: schimbările le-a făcut Petrea! Hai, altă întrebare!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

„E jocul care îmi place mie, pentru că e mingea la noi. E adevărat că în repriza a doua au fost ei mai buni, dar noi conduceam, era normal să cedăm puțin. Au avut ocazii, dar nu clare, n-au avut bară, cum am avut noi. Nu mi-a fost frică de acest meci, nu-l puteam pierde! Iar dacă pierdeam, eram mulțumit de prima repriză. Dar eram în regulă și cu un egal.

Trebuie să luați în calcul că noi am jucat cu o Craiovă care e la 14 puncte de CFR. Ăsta a fost meciul anului pentru ea! 500% Craiova nu mai are nicio șansă la titlu de-acum! Ce să mai faci în play-off?!”, a mai precizat patronul celor de la FCSB.

Calculele făcute de finanțatorul „roș-albaștrilor”

Becali a spus că îi dă mână liberă antrenorului, atât timp cât echipa joacă bine și are rezultate pozitive. „Atât timp cât joacă echipa și ești în cărți la titlu, îi dai credit omului, lui Toni Petrea. Au trecut meciurile grele, cele cu Botoșani și cu Craiova. Acum mai avem cel cu CFR Cluj, în finalul anului. Poate o și depășim atunci, să fim la un punct peste.”


Accesează: