Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali își pierde răbdare cu vânzarea FCSB: „Nu stau după prostiile lui!”
Gigi Becali își pierde răbdare cu vânzarea FCSB: „Nu stau după prostiile lui!”

Gigi Becali își pierde răbdare cu vânzarea FCSB: „Nu stau după prostiile lui!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, și-a pierdut răbdarea în privința vânzării clubului. El spune că nu are încredere în discursul liderului galeriei Gheorghe Mustață, dar așteaptă în continuare suma de 10 milioane de euro care i-a fost promisă în schimbul clubului.

El a afirmat că așteaptă o garanție bancară, dar i-a anunțat pe cei care vor clubul că va păstra jucătorii.

„În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an”, a declarat Gheorghe Mustață.

Latifundiarul din Pipera a cerut zece milioane de euro și promite că are de gând să scape de FCSB și în contextul conflictelor cu juristul CSA Steaua București, Florin Talpan.

„Nu stau după prostiile lui!”

Patronul roș-albaștrilor a catalogat însă drept „prostii” afirmațiile lui Gheorghe Mustață și planul pe care îl are liderul galeriei în ultima perioadă.

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Liderul galeriei FCSB anunța că este pregătit să preia clubul alături de un investitor

După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui” – Gheorghe Mustață, lider galerie FCSB.

Gheorghe Mustață a anunțat că este pregătit să preia, alături de un investitor, FCSB-ul de la Gigi Becali, în schimbul a 10 milioane de euro, suma cerută de omul de afaceri.

Omul de afaceri a transmis că lotul de jucători dorește să-l păstreze, la fel ca academia de la Berceni, pe care să le mute la o altă echipă.