Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, mai schimbător decât vremea. Planuri de ultimă oră, cum se va numi echipa unde vrea să investească
Gigi Becali, mai schimbător decât vremea. Planuri de ultimă oră, cum se va numi echipa unde vrea să investească

Gigi Becali, mai schimbător decât vremea. Planuri de ultimă oră, cum se va numi echipa unde vrea să investească

Gigi Becali vorbește din nou despre vânzarea echipei FCSB și spune că ar vrea să investească la o altă formație din campionatul intern, la care va aduce jucătorii „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a vorbit din nou despre varianta la care se gândește în ultima vreme, cea a vânzării clubului FCSB. Finanțatorul din Pipera este interesat în continuare de fotbal, dar nu de formația Academica Clinceni, ci de o altă echipă din campionatul intern.

Gigi Becali se gândește să renunțe la FCSB și să investească la o altă echipă

Gigi Becali a dezvăluit ce nume va purta clubul său. Care va asimila toți jucătorii de la FCSB, după cum anunță machidonul. El ar vrea să investească la o formație din vârful clasamentului Ligii I: FC Voluntari sau FC Botoșani.

„Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Așa că se va numi tot FCSB, nu-mi fac griji”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a acceptat propunerea celor de la Peluza Nord și a spus că vinde echipa, dar fără lotul de jucători, pentru suma de 10 milioane de euro. În această situație, Becali își face planuri de viitor. Care nu includ și o investiție la Academica Clinceni. „Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine”, a mai precizat finanțatorul.

Ce așteptări are din partea suporterilor „roș-albaștrilor”

„Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a conchis Becali.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: