Evenimentul Zilei > Sport > Cu cât își plătește Gigi Becali antrenorul-breloc. Finanțatorul de la FCSB acordă un spor de rușine
Cu cât își plătește Gigi Becali antrenorul-breloc. Finanțatorul de la FCSB acordă un spor de rușine

Cu cât își plătește Gigi Becali antrenorul-breloc. Finanțatorul de la FCSB acordă un spor de rușine

Gigi Becali a anunțat că Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB, va câștiga dublu față de cât a încasat în primul mandat avut pe banca „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a găsit repede un antrenor care să o preia pe FCSB după despărțirea cu scandal de Edi Iordănescu. Finanțatorul „roșa-albaștrilor” a apelat la o mai veche cunoștință, Toni Petrea, un tehnician care respectă o condiție esențială: este docil și nu iese din cuvântul lui Becali. Patronul a și anunțat cu cât îl va răsplăti pe noul angajat: un salariu de 10.000 de euro lunar, dublu față de cât a avut Petrea în mandatul precedent la FCSB. Ținând cont și de expunerea de care are parte Petrea, perceput de toată lumea ca o simplă marionetă.

Toni Petrea va câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB

„I-am dat dublu, 10.000. El avea 5.000 de euro pe lună când a venit prima dată. Nu avea nici serviciu acum, cred că e foarte bine. Dacă mă duce în Liga Campionilor îi dau un milion de euro primă. Dacă eu iau 40 merită şi el unul”, a anunțat Gigi Becali.

„Am avut o relație foarte OK cu dânsul. Îi explicam ce se întâmplă la echipă, cum văd strategia, cum se antrenează jucătorii. E normal ca omul care investește să știe ce se întâmplă într-un club. Cu argumente pro și contra. Nu neapărat că mi-a impus jucători, vorbeam. E un club mare, cu jucători valoroși, aduși pe sume mari. Automat se vrea profit. Datoria mea era să-i pregătesc pentru a arăta foarte bine”, spunea Toni Petrea, la finalul primului mandat pe care l-a avut pe banca tehnică a celor de la FCSB.

Finanțatorul Gigi Becali spune că nu se bagă dacă merge treaba și sunt rezultate pozitive

„Dacă merg treburile bine, nu mă bag. Știti ce înseamnă? Acum sunt 8 puncte diferență față de CFR. După 10 meciuri, trebuie să recupereze măcar 2 puncte față de CFR. Edi a pierdut un punct. Dacă ar fi câștigat un punct, azi nu mai pleca. Victoriile alea… nu știu eu ce a avut. Nu contează cât a avut, mă interesează că a pierdut 3 puncte la CFR. Eu știu că nu recupera punctele, pentru că echipa nu juca”, a afirmat Becali, luni.