Gigi Becali, romantic în toiul nopții. Cum au a fost surprins alături de Luminița

Gigi Becali, romantic în toiul nopții. Cum au a fost surprins alături de Luminița Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali este cu adevărat celebru, dar Luminița, soția sa, este o prezență foarte discretă. Cei doi soți apar rar în public, iar când sunt surprinși împreună, patronul FCSB arată o altă latură a sa, cea romantică.

Gigi Becali, romantic în toiul nopții

Luminița și Gigi Becali sunt împreună  încă din 1994, perioadă în care afacerile lui Gigi abia începuseră să prindă contur. De atunci împart totul, iar căsnicia lor a fost una solidă. Luminița este verișoară de gradul trei cu Gigi Becali, dar astfel legături sunt obișnuite în rândul machidonilor.

Luminița Becali este o femeie retrasă care s-a ocupat de educația fetelor lor, Teodora, Alexandra și Cristina, dar și de casă. Ea a refuzat orice apariție publică, excepția evenimentele ce țin de familie: nunți sau botezuri.

Cei doi au sărbătorit 30 de ani de când sunt împreună

Gigi și Luminița au aniversat 30 de ani de când sunt împreună, iar jurnaliștii de la Cancan i-a surprins în toiul nopții pe cei doi soți. Gigi Beacli și-a scos soția la un restaurant din zona de nord a Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Secretul din viața lui Gigi Becali. Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați la auzul veștiiGigi Becali și Luminița Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Jurnaliștii de la Cancan spun că Gigi Becali și și Luminița nu s-au grăbit să plece acasă. Așa că au ales să  se bucure de seara specială până spre miezul nopții. Într-un final cei doi soți păreau fericiți atunci când au ieșit la braț din restaurant. Semn că seara lor a fost perfectă, iar bucatele pe măsură.

Luminița îl știe pe Higi Becali de când avea 14 ani, iar el 26 de ani

Gigi Becali a declarat că el și Luminița sunt veri. Din cele declarate de patronul FCSB, mariajul lor ar fi fost aranjat de cele două familii. Chiar el spunea recent „că e o tradiție în familie”.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a declarat Gigi Becali, potrivit cancan.ro.