În tur, FCSB se impusese cu 1-0, dar la Roma, gazdele au început confruntarea cu cel mai bun „11”, aspect materializat pe tabela de marca, la pauză tabela de marcaj aratand 3-0 pentru italieni. Până la final, Lazio a dominat autoritar disputa, Gigi Becali fiind foarte afectat de faptul că echipa antrenată de Nicolae Dică nu a putut oferi o replică care să garanteze o ieşire onorabilă de pe Olimpico.

„Nedelcu a zis la primul gol `treci pe lângă mine, că eu mă fac că alerg`. `Fii băiat deştept, Nedelcu a zis la golul 2 că eu nu te încurc, dă tu gol`. Dacă aveam doi mijlocaşi centrali, poate nu se întâmpla aşa ceva. Tot ei se calificau, dar nu aşa ceva. Asta batjocură nu se întâmpla.

La mine nu mai vedeţi transferuri. Dăm 3 milioane de euro pe Nedelcu ca proştii. Sau pe Coman. O să vedeţi, nu mai cumpăr jucători. Dacă e lotul bun, e ok. Ce să cred? Eu nu mai cred nimic după ce am luat 5 goluri", a adăugat Becali.

Eu aş fi spus să schimbe toată echipa la pauză, dacă eram întrebat. Nu poţi să dai vina doar pe Nedelcu. ce să facă dacă nu are jucători lângă el? El devine mai emotiv. Eu dau vina pe toată echipa. De aia a jucat prost, că toată echipa a jucat prost.

O să vedem cât voi mai sta şi eu în fotbal. Poate mă retrag. Îmi văd de treaba mea. Îl las pe Talpan (n.r. – referire la procesul pe care Becali îl are cu reprezentantul MApN, Florin Talpan). Am o mie de gânduri în seara asta. Dacă pot să fac în doi ani bani din fotbal, la revedere, tată”, a declarat Becali la Digi Sport Special.

 
 
 

 

 

Te-ar putea interesa și: