„M-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine. În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit. Mai am un an contract cu Al Wasl. Depinde ce se întâmplă. În momentul de față sunt foarte bine”, a declarat, marți, Laurențiu Reghecampf.

Cum FCSB pare că se chinuie sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă, Gigi Becali nu pare dispus să mai schimbe antrenorul.


Un fost antrenor de la FCSB e sincer. Analizele lui Duckadam l-au scos din minți


Nu de puține ori, patronul lui FCSB a spus că Vintilă are asigurat pe viață postul în echipa. Astfel, Becali pare că i-a închis ușa lui „Reghe”, la gruparea „roș-albastră”. „Bogdan Vintilă va sta pe bancă până la moarte! Nu mi-e teamă că pierdem locul al doilea. Că e doi, că e trei, nu mă interesează. Doar primul”, a spus latifundiarul din Pipera.

Laurențiu Reghecampf a pregătit Steaua/FCSB în două rânduri. Primul mandat a fost între iunie 2012 și iunie 2014, iar cel de-al doilea între decembrie 2015 și iunie 2017.

Alături de formația „roș-albastră”, „Reghe” a cucerit două titluri în Liga 1, Cupa Ligii și o Supercupă a României.

Mai mult, Reghecampf a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali. „Eu v-am spus că e foarte important să știi cum să vorbești cu Gigi, să știi ceea ce trebuie să faci. Nu vă ascund, ieri am vorbit cu el. Am fost să-l felicit pe el și pe familie pentru nepoțică. Nu am vorbit nimic de fotbal, dar discutam, mă întreabă cum e, cum sunt patronii, managerii.


Becali, mai decis ca niciodată. Suma pentru care ar fi dispus să-și vândă echipa


Nimeni nu o să spună ‘bagă-l pe ăla, fă aia’. Toți au pretenția să le spui zi de zi ce faci la echipă. În momentul când știu asta, nu mai e nevoie să sune și să ceară schimbări. Eu cred că el de multe ori se și joacă cu voi.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine. În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a mai spus actualul antrenor al lui Al Wasl.