Gigi Becali, critici la adresa jucătorilor FCSB după meciul cu Voluntari

Gigi Becali, critici la adresa jucătorilor FCSB după meciul cu Voluntari Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali s-a înfuriat după meciul dintre FCSB și Voluntari și și-a criticat jucătorii pentru prestația lor, menționând chiar că nu se va mai baza pe Luis Phelipe, care a fost titular în partida împotriva ilfovenilor. Trei jucători au fost schimbați la pauză.

Gigi Becali a exprimat nemulțumire și față de performanța lui Lixandru și Tavi Popescu, care au fost înlocuiți la pauză împreună cu Luis Phelipe.

În schimb, patronul echipei FCSB a evidențiat contribuția pozitivă a lui Baba Alhassan, care va fi în primul unsprezece în meciul cu Petrolul.

Gigi Becali, furios după meciul FCSB-Voluntari, scor 2-1

Patronul FCSB spune că nu mai are răbdarea de acum încolo cu Luis Phelipe și, deși avea mare încredere în el, jucătorul a pierdut toate mingile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25.

Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport 1.

Gigi Becali

Florinel Teodor Coman marchează un gol de lângă Nicolae Carnat si Grigore Ioan Turda în meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contând pentru Superliga Superbet, desfășurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, joi 29 februarie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES

Schimbările la pauză, un duș rece pentru jucători

Becali a remarcat că schimbările făcute la pauză servesc drept exemplu pentru jucători.

Este un mod de a le transmite că în fotbalul de performanță este crucial să fii pregătit pentru orice, fiind ca la război.

Dacă te lași prea mult în voia sorții, spune patronul FCSB, riști să fii depășit. Potrivit acestuia, echipa a intrat pe teren prea relaxată și lentă, așa că s-au făcut trei schimbări pentru a remedia situația.

Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal.

Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări, pentru că jucătorii pe care i-am scos nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali

Tavi Popescu, FCSB. Sursa foto: Facebook

Echipa lui Gigi Becali, în topul clasamentului SuperLigii

La finalul meciului cu Voluntari, FCSB și-a consolidat poziția de lider în clasamentul SuperLigii României, acumulând 61 de puncte.

Echipa se află într-o poziție dominantă, având o diferență de zece puncte față de ocupanta locului secund, Rapidul. În același timp, FC Voluntari se află pe locul 14 în clasament, având în cont 27 de puncte.

Formația lui Gigi Becali a avut un debut impecabil în repriza a doua, iar Florinel Coman a adus egalarea în minutul 48.

În doar câteva momente, Coman a marcat și al doilea gol, aducând astfel echipa condusă de Elias Charalambous în avantaj pe tabela de scor.