Becali, directive de specialitate pentru Tavi Popescu: „Sari ca lupul pe oaie”

Becali, directive de specialitate pentru Tavi Popescu: „Sari ca lupul pe oaie” Sursa foto: Arhiva EVZ

Becali a răbufnit după eșecul FCSB-ului în meciul cu Oțelul Galați. Afaceristul a amenințat cu plecarea unor jucători. De altfel, acesta a avut o serie de indicații pentru Tavi Popescu.

Gigi Becali s-a dezlănțuit după FCSB – Oțelul, scor 0-2. Afaceristul a anunțat care sunt jucătorii la care renunță. Patronul FCSB a avut un mesaj savuros pentru fotbalistul Octavian Popescu.

Gigi Becali, indicații intime pentru Tavi Popescu

Afaceristul a fost extrem de dezamăgit de meciul cu Oțelul Galați. Din acest motiv Gigi Becali a decis să facă o serie de schimbări în cadrul  formației din Berceni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jucătorii numiți de acesta ar urma să plece la finalul anului din echipă. Tavi Popescu nu se află printre jucătorii vizați de schimbările lui Gigi Becali. Totuși, acesta nu a scăpat de indicațiile patronului FCSB.

Nu este prima dată când Octavian Popescu este sfătuit de Gigi Becali. Afaceristul a lăsat de înțeles că acesta ar avea o viață sexuală activă, fapt care i-ar influența prestația din teren.

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal, îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri.”, i-a transmis afaceristul.

Propunerea patronului FCSB

Afaceristul a avut o serie de critici legate de viața personală a lui Octavian Popescu. El l-a sfătuit pe jucător să facă schimbări în privința activității sexuale.

„Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui 'Ne împreunăm o dată pe săptămână'.”, a fost îndrumarea făcută de patronul FCSB.

Gigi Becali, directive savuroase pentru Tavi Popescu: „Sari ca lupul pe oaie"

Tavi Popescu, FCSB. Sursa foto: Facebook

Gigi Becali, nemulțumit de randamentul unor jucători

Patronul roș-albaștrilor este de părere că mulți dintre jucători ajung să nu facă performanță în teren, tocmai din cauza activității sexuale.

„Dacă o iei pe una și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. ”, a spus el.

Gigi Becali i-a îndrumat pe fotbaliști să își reorganizeze lista de priorități.

„ Cei care vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră! Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie.”, a adăugat patronul FCSB.

Becali a precizat că în următoarea perioadă va transfera un atacant. De asemenea, acesta a decis ca Andrea Compagno să plece din formație.