Evenimentul ZileiSportGigi Becali, gest sfidător. A refuzat 10 milioane de euro

Gigi Becali, gest sfidător. A refuzat 10 milioane de euro

Gigi Becali, gest sfidător. A refuzat 10 milioane de euro
Cel mai bun pasator din Liga 1, Olimpiu Moruțan, este la mare căutare în perioada de mercato din această vară.  Mijlocașul de la FCSB, care a împlinit astăzi 22 de ani a fost ofertat de o echipă din Spania în urmă cu câteva zile.

Împresarul internaționalului român U21, Florin Vulturar, a afirmat că a fost contactat de către o echipă din Spania pentru a oferi informații în legătură cu situația lui Olimpiu Moruțan.

În plus, managerul lui Olimpiu Moruțan susține că și Al Ain a revenit pe lista echipelor care îl doresc pe mijlocașul FCSB-ului, după ce în urmă cu câteva luni s-a interesat de transferul internaționalului U21.

Olimpiu Moruțan, are două oferte de ultimă ora

Florin Vulturar a comentat și în legătură cu reacția lui Gigi Becali de la momentul în care a aflat că există interes pe numele lui Olimpiu Moruțan și transmite că fotbalistul nu va pleca de la FCSB dacă latifundiarul din Pipera nu primește 15 milioane de euro.

„M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis că nici nu se pune problema. În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare. Undeva la 15 milioane ar fi prețul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu”, a spus Florin Vulturar.

Gigi Becali nu a acceptat oferta arabilor de la Al Ain

Despre interesul celor de la Al Ain pentru Olimpiu Moruțan a scris ProSport la începutul lunii aprilie, dar cele două părți nu au ajuns la un acord deoarece oferta făcută de arabi nu s-a ridicat absolut deloc la pretențiile patronului „roș-albaștrilor”.

Pe urmele mijlocașului s-au aflat mai multe cluburi puternice din Europa, cel mai important fiind Inter Milano. Dar, în cursă sunt şi două cluburi din Bundesliga: Leverkusen şi Hoffenheim.

Cotat la site-urile de specialitate la 2 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 29 de meciuri, în toate competițiile, a dat șase goluri și a oferit 12 pase decisive.

Cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt, este de 2.000.000 de euro

Moruțan care a fost titular în meciurile de la EURO U21, este om de bază la FCSB.


Accesează: