Evenimentul ZileiInternationalSpania este în stare de șoc. Cazul „canibalulul din Ventas” întrece orice film horror

Spania este în stare de șoc. Cazul „canibalulul din Ventas” întrece orice film horror

Spania este în stare de șoc. Cazul „canibalulul din Ventas” întrece orice film horror
Cazul unui canibal de 28 de ani, care și-a mâncat mama „gătită și crudă”, a oripilat Spania. Criminalul a dovedit o cruzime demnă de filmele de groază.

Mărturii cutremurătoare la procesul lui Supranumit „canibalul din Ventas” (un cartier din Madrid), Alberto Sánchez Gómez e acuzat că și-a ucis mama, după care a tranșat cadavrul și l-a mâncat, relatează Ziarulromânesc.

Agenții Poliției Naționale care au participat în februarie 2019 la arestarea lui Alberto SG, au relatat la proces că tânărul a mărturisit cu o atitudine rece și „fără emoții” cum și-a dezmembrat mama cu un ferăstrău de mână. Apoi i-a mâncat rămășițele „gătite și crude”, dând alte rămășițe câinelui său Koke. „Avea sânge uscat la colțul buzelor și resturi de carne pe unghii”, a declarat unul dintre polițiștii care l-au arestat pe inculpatul de 28 de ani.

Criminalul se confruntă acum cu o cerere de pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru o infracțiune de crimă și 5 luni pentru profanarea cadavrelor.

Criminalul a dat și câinelui bucăți din cadavru

Un prieten al victimei a raportat dispariția Mariei Soledad (66 ani), la poliția națională. Nu o mai văzuse de o lună și cunoștea relația proastă pe care o avea cu fiul său, care locuia cu ea în ciuda faptului că avea un ordin de restricție pentru episoade repetate de abuz.

Agenții care au descins la casa, situată în cartierul Guindalera, au descris scena absolut înfiorătoare. De îndată ce a intrat în casă, tânărul a mărturisit senin că și-a ucis mama. La intrarea în casă, agenții au găsit o multitudine de rămășițe din cadavru împrăștiate prin casă. Capul și o parte a scalpului cu o ureche erau pe pat. O altă parte a corpului se afla în cușca pentru câini, în timp ce în baie era un cuțit și urme de sânge. Inima era lângă o furculiță pe o tavă de pe bufet în camera mamei.

Polițiștii au fost frapați de atitudinea impasibilă a criminalului, din timpul transferului la secția de poliție A povestit într-un mod foarte natural și „extrem de calm” cum a pus capăt vieții mamei sale din spate, când ea pregătea micul dejun. Nu a arătat „niciun fel” de regret ”.

Detalii șocante descoperite de polițiștii madrileni: canibalul s-a hrănit 15 zile

Băiatul a motivat că se enervase cu mama sa, deoarece nu l-a lăsat să-și vadă prietenii. El i-a spus altui polițist că a făcut-o pentru a ușura suferința mamei sale, deoarece era alcoolică. Unui al treilea polițist, i-a mărturisit că nu-i pare rău și că a făcut-o pentru că mama lui i-a făcut „viața imposibilă”.

La începutul lui 2019, acuzatul locuia împreună cu mama sa în cartierul Ventas. La sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, s-au certat. După o confruntare verbală, s-a îndreptat spre ea ținând-o strâns de gât și a apăsat puternic până când a reușit să o sugrume, provocându-i moartea prin sufocare.

În continuare, acuzatul a mutat corpul în dormitorul casei și l-a așezat pe pat „cu scopul de a-i face să dispară trupul”. A procedat la dezmembrare folosind un ferăstrău de tâmplar și două cuțite de bucătărie pe care le avea în casă. Odată trupul tăiat, inculpatul s-a hrănit „ocazional” timp de aproximativ 15 zile cu rămășițele cadaverice, „păstrând alte rămășițe în diferite recipiente de plastic din jurul casei și în interiorul frigiderului, aruncând unele dintre ele în saci de plastic.

Sursa: Ziarulromânesc.


Accesează: