Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă care a șocat întreaga Românie! Detaliul bizar care le dă bătăi de cap polițiștilor
Crimă care a șocat întreaga Românie! Detaliul bizar care le dă bătăi de cap polițiștilor

Crimă care a șocat întreaga Românie! Detaliul bizar care le dă bătăi de cap polițiștilor

O nouă crimă odioasă a îngrozit întreaga țară. O femeie a fost găsită moartă, într-o localitate din Ilfov, în condiții misterioase.

Femeia a fost găsită moartă, în curtea locuinței din Buftea, după ce ar fi strigat „hoții”. Cel care a alertat Poliția este un vecin al victimei. Acesta a spus că a auzit-o pe femeie strigând „Hoţii!”, apoi a văzut-o căzută în curte.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, din casa victimei nu lipsea absolut nimic.

După primele investigații, oamenii legi au constatat că victima nu avea urme de violență pe corp, dar avea sânge la gura și limba secționată. Ancheta continuă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, scrie Ziare.com.

Săptămâna trecută, o altă crimă odioasă a avut loc în Ilfov

Crima a avut loc în parcarea unui depozit de fructe și legume din localitatea ilfoveană Voluntari.

CITEȘTE ȘI Crima care a înfiorat România. Ce s-a întâmplat cu primul condamnat pe viață după Revoluție

Potrivit unor surse judiciare, victima era Khashan Nabel Jumah, un bărbat care se stabilise pe teritoriul României și care importa și vindea, în regim en gros, legume și fructe.

Acesta fusese înjunghiat în picior, iar lama îi atinsese artera femurală. Ca urmare, atunci când a fost preluat de medicii de pe ambulanță abia dacă mai avea puls.

Aflat în stare gravă, bărbatul rănit a fost adus la București, iar anchetatorii au întocmit, inițial, un dosar care privea infracțiunea de lovire.

Motivul crimei, o datorie neachitată

Pentru că victima a murit la spital, a fost schimbată încadrarea faptei și a fost deschis un dosar de omor, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Surse apropiate anchetei au declarat, că principalul suspect este un cunoscut afacerist de origine turcă, Murat Efe, care este căsătorit cu o româncă.

Sursele citate susțin că incidentul ar fi avut loc din cauza unor neînțelegeri legate de o datorie pe care iordanianul o avea la cetățenul de origine turcă, în valoare de 20.000 de lei.