Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru actor s-a logodit cu „cea mai minunată femeie de pe faţa planetei”
Un celebru actor s-a logodit cu „cea mai minunată femeie de pe faţa planetei”

Un celebru actor s-a logodit cu „cea mai minunată femeie de pe faţa planetei”

Unul dintre protagoniştii serialului TV „Friends”, actorul american Matthew Perry, s-a logodit la vârsta de 51 de ani cu partenera lui de viaţă, Molly Hurwitz.

Starul de televiziune şi iubita lui, în vârstă de 29 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu doi ani.

Deși Matthew Perry a avut în trecut mai multe relaţii cu actriţe foarte cunoscute, printre care Julia Roberts şi Lizzy Caplan, el nu a fost căsătorit niciodată.

„Am decis să mă logodesc. Din fericire, de această dată am o relaţie cu cea mai minunată femeie de pe faţa planetei”, a declarat actorul american pentru revista People.

Molly Hurwitz, care locuieşte la Los Angeles şi la New York, este manager literar şi lucrează pentru o firmă care manageriază scenarişti, regizori şi actori.

Cei doi parteneri de viaţă şi-au oficializat relaţia şi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în public în decembrie 2019.

Un episod special al serialului „Friends”

La începutul lunii noiembrie, Matthew Perry a confirmat că mult aşteptata reunire a protagoniştilor serialului „Friends”, ocazionată de realizarea unui episod special, a fost amânată şi va fi filmată abia în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane începând din 1994 şi a rămas până în zilele noastre una dintre cele mai populare producţii de televiziune.

Cel mai recent proiect al actorului Matthew Perry este lungmetrajul „Don’t Look Up”, produs de Netflix, în care vor juca şi Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Timothee Chalamet.

Regizată de Adam McKay, această comedie va prezenta povestea a doi astronomi mai puţin cunoscuţi, care pornesc într-un turneu media cu scopul de a avertiza omenirea în legătură cu apropierea unui asteroid care va distruge planeta Pământ.

Filmările de la această producţie urmează să înceapă spre finalul anului 2020, scrie Agerpres.

Matthew Perry a avut o scurtă relație cu starul Baywatch, Yasmine Bleeth, în 1995, apoi cu Julia Roberts, din 1995 până în 1996. Cea mai lungă relație a sa a fost cu actrița Lizzy Caplan, între 2006 și 2012.