Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a declarat Jennifer Aniston despre o revenire a serialului „Prietenii tăi”? Fanii au toate motivele să fie…
Ce a declarat Jennifer Aniston despre o revenire a serialului „Prietenii tăi”? Fanii au toate motivele să fie…

Ce a declarat Jennifer Aniston despre o revenire a serialului „Prietenii tăi”? Fanii au toate motivele să fie…

Un vis devenit realitate pentru fanii celebrei actriţe Jennifer Aniston? Din câte se pare este posibil, deoarece la întrebarea lui Ellen dacă ar dori să mai filmeze cu fosţii colegi din serialul „Prietenii tăi”, vedeta a răspuns: Da, de ce nu?

Prietenii tăi (titlu original Friends) este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. 

După câțiva ani buni de la sfârşitul serialului de succes "Friends", Jennifer Aniston a dat speranțe fanilor seriei. Aseară în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, actrita a spus că va fi gata să joace în noi episoade. 

"De ce nu? Am spus deja că voi accepta. Fetele sunt gata, iar băieții să vedem, nu prea ar fi, dar nu sunt sigură" a spus ea referindu-se la foștii săi colegi: Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer. 

Ascultă, orice se poate întâmpla – adăugă Jennifer în ropotele de aplauze a spectatorilor din sală. 

Ar fi posibil ca actorii și regizorii serialului de televiziune să înceapă discuțiile pe măsură ce se apropie a 25-a aniversare şi să se reunească? Numai viitorul ne va spune ce va fi şi dacă vor accepta o nouă provocare la aceste vârste.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: