Evenimentul Zilei > Monden > Tom Cruise ar fi primul care ar face asta! Ce planuri mărețe are actorul?
Tom Cruise ar fi primul care ar face asta! Ce planuri mărețe are actorul?

Tom Cruise ar fi primul care ar face asta! Ce planuri mărețe are actorul?

Tom Cruise va fi la bordul capsulei SpaceX Crew Dragon în călătoria programată în octombrie 2021 la Stația Spațială Internațională, potrivit Space Shuttle Almanac, unde se pare că va turna următorul său film.

Anunțul a fost făcut la începutul acestui an. Astfel, Tom Cruise și regizorul Doug Liman au făcut echipă cu fondatorul SpaceX, Elon Musk, și NASA pentru a face un film la bordul SSI, scrie Daily Mail.

Potrivit site-ului NME.com, Space Shuttle Almanac a trimis pe Twitter un grafic al viitoarelor lansări planificate de către ISS, alături de numele membrilor echipajului.

La prima călătorie turistică, notează site-ul, vor fi Cruise, 58 de ani, și Liman, 55 de ani. Veteranul NASA și Space Shuttle, Michael Lopez-Alegria, va pilota capsula.

În luna mai, administratorul NASA, Jim Bridenstine, a anunțat pe Twitter: „NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Space Station!”

„Avem nevoie de mass-media populare pentru a inspira o nouă generație de ingineri și oameni de știință pentru a face planurile ambițioase ale NASA să devină realitate”, a continuat acesta.

Nu se știe altceva despre planurile lui Cruise de a filma în spațiu, cu excepția faptului că se crede că Liman a scris un proiect de scenariu pentru acest film.

De asemenea, s-a anunțat că și colaboratorul său din seria Misiune Imposibilă Christopher McQuarrie este implicat în acest nou proiect.

Tom Cruise și Doug Liman au lucrat împreună la filmele American Made, lansate în 2017 și Edge of Tomorrow din 2014.

Cruise nu a fost niciodată un actor care să se ferească de provocări în filmele sale și este cunoscut pentru felul în care se pregătește pentru fiecare film în parte și pentru cascadoriile pe care le face.

În 2016, actorul și-a rupt glezna în timp ce efectua un salt de pe un acoperiș pe altul în timpul filmărilor de la Londra pentru Misiune Imposibilă – Căderea.

De asemenea, el s-a agățat de un avion, în timp ce aeronava decola pentru o scenă în Națiunea Secretă din 2015 și a urcat pe zgârie-norul din Dubai, Burj Khalifa, în Protocolul Fantomă din 2011.