Evenimentul Zilei > Monden > „Rocky” Sylvester Stallone e K.O.! Doliu imens în lumea filmului. Durere fără margini
„Rocky” Sylvester Stallone e K.O.! Doliu imens în lumea filmului. Durere fără margini

„Rocky” Sylvester Stallone e K.O.! Doliu imens în lumea filmului. Durere fără margini

Legendarul actor Sylvester Stallone, care l-a dat cinematografiei pe Rocky Balboa, a primit cea mai cruntă lovitură din viaţa lui odată cu veste morţii mamei sale.

Jackie Stallone, cea mai importantă femeie din viața lui, a decedat la 98 de ani, lăsându-l devastat de durere pe fiul ei în vârstă de 74 ani.

Jackie Stallone a fost, printre altele, o astroloagă faimoasă şi a devenit cunoscută în anii ’90 când a început să apară din ce în ce mai des pe micile ecrane din SUA.

Mama lui Stallone a avut propria linie telefonică, prin intermediul căreia îi ajuta pe toți aflaţi în impas cu puterile ei de clarvăzătoare.

A promovat wrestlingul

Jackie a rămas în memoria publicului american şi pentru că la un moment dat a început să promoveze wrestlingul și le încuraja și pe femei să încerce acest sport.

De altfel, datorită ei a luat fost înfiinţat programul de Wrestling GLOW în anii 1980.

Aşa cum era firesc, ea a fost managerul ligii care a ajuns să inspire Netflix pentru producerea seriei GLOW.

În ciuda vârstei înaintate, Jackie ținea neapărat să se mențină în formă și a postat poze cu ea antrenându-se la sală chiar în timpul pandemiei de coronavirus.

Cine este marele Stallone?

„Sylvester Enzio Stallone a fost născut la 6 iulie 1946, în cartierul Hell’s Kitchen (New York, SUA) şi între timp a devenit actor, regizor și scenarist.

A devenit extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo.

În anii ’80 a fost printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul Creed.

Este adesea numit în presă Sly. Tatăl său, Frank, este un imigrant din Gioia del Colle (oraș din regiunea Puglia, Italia), frizer de profesie, iar mama, Jacqueline, este de origine franceză.

Şi fratele lui este actor

Sylvester Stallone are un frate mai tânăr, Frank jr. (cântăreț și actor) și o soră (după tată), Toni Ann.

Părinții săi au avut o căsnicie dificilă, separându-se de mai multe ori și în final divorțând pe când Sylvester avea 11 ani.

Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul lui Sylvester, acesta fiind suspendat și exmatriculat din mai multe școli pentru absențe și bătăi cu alți elevi.

În final a fost trimis la Colegiul American din Geneva, Elveția, un liceu special pentru elevi «cu probleme», unde a fost votat drept «candidat la scaunul electric»”, se arată pe wikipedia.

Mai multe detalii despre biografia uriaşului actor american puteţi citi aici.

sursa: theguardian.com

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: