Evenimentul ZileiSportOvidiu Hoban, gafă de proporții după ce l-a accidentat pe Moruțan. „L-am scos din joc o lună!”

Ovidiu Hoban, gafă de proporții după ce l-a accidentat pe Moruțan. „L-am scos din joc o lună!”

Ovidiu Hoban, gafă de proporții după ce l-a accidentat pe Moruțan. „L-am scos din joc o lună!”
Starul celor de la FCSB, Olimpiu Moruțan a părăsit meciul după doar o oră din cauza unor dureri de spate rezultate de la o accidentare.

O lovitură din Supercupă l-a făcut pe Olimpiu Moruțan sa iasă de pe teren după doar 60 de minute în meciul contra Botoșani. Jucătoru de la FCSB a acuzat dureri grave la spate după ce Ovidiu Hoban l-a accidentat.

Ulterior s-a zvonit faptul că Hoban s-ar fi lăudat în vestiar cu acțiunea făcută spunând că „l-am scos din joc o lună”

Olimpiu Moruțan nu va mai putea fi prezent la antrenamentele din următoarele zile din cauza accidentării suferite pe teren. Mijlocașul ofensiv a ieșit de pe teren în minutul 64 acuzând dureri grave de spate, neputând să continue jocul.

Călăul lui Moruțan

Responsabilul durerilor lui Moruțan este Ovidiu Hoban, care l-ar fi accidentat pe mijlocașul celor de la FCSB în meciul din Supercupă.
În campionat a fost capabil să joace un pic mai mult, 63 de minute. Durerile persistă, le simte la fiecare mișcare, motiv pentru care „Oli” va fi oprit de la antrenamente câteva zile. El speră să poată evolua în jocul următor din campionat, cu Clinceni, însă prezența sa în meciul acela e incertă deocamdată.

Pe Moruțan l-a supărat vestea că Hoban a considerat o realizare accidentarea lui.  Ovidiu era  conștient de accidentare și era satisfăcut de rezultate.

Soartă grea pentru FCSB în play-off

Accidentarea lui Moruțan a apărut într-un moment în care atacul FCSB-ului pierduse deja piese foarte importante. Man a fost vândut la Parma, Florinel Coman e accidentat grav și va mai juca abia în sezonul următor. Vukusici nu poate fi utilizat fiindcă nu mai e deloc pe planul lui Becali. Echipa a ajuns să se bazeze pe doi jucători foarte tineri, extrema Octavian Popescu, 18 ani, și vârful Andrei Istrate, 19 ani.

„Ar trebui să ne obișnuim cu noua imagine a FCSB-ului, o echipă cu probleme în faza de atac. Va suferi în play-off!”, crede Ilie Dumitrescu. Moruțan se află într-un moment bun al carierei, presa din Italia a scris recent despre interesul Interului pentru el, unul pe care Gazeta l-a dezvăluit spre finalul anului trecut.

 


Accesează: