Gigi Becali, aproape de o tranzacție spectaculoasă. „Așa cred că va fi”

Gigi Becali, aproape de o tranzacție spectaculoasă. „Așa cred că va fi” Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este aproape de un transfer de senzație. Ar putea să-l „predea” pe Siyabonga Ngezana (26 de ani) francezilor de la Lorient, pentru suma de șase milioane de euro. Cu toate acestea, transferul lui Ngezana depinde de evoluția de sâmbătă seară, 20 aprilie, din meciul cu Rapid. 

Gigi Becali, aproape de o tranzacție spectaculoasă. FCSB ar putea rămâne fără un fundaș

FCSB,

Sursa foto : Facebook FCSB

Reprezentanți ai francezilor de la Lorient vor fi în tribune la meciul dintre FCSB și Rapid, pentru a-l vedea  pe teren pe fundaș Siyabonga Ngezana, notează Prosport. 

Conform sursei citate, Gigi Becali a cerut șapte milioane de euro, însă, ulterior, pretențiile financiare au scăzut la șase milioane de euro. Fundașul sud-african în vârstă de 26 ani, Siyabonga Ngezana, menționa, pentru DigiSport, că importante sunt rezultatele echipei(FCSB), dând de înțeles că la acest moment nu este focusat pe un potențial trasfer.

„Pentru mine, cel mai important lucru este să câștigăm titlul, mă concentrez pe ceea ce am de făcut la echipa mea. Oamenii vor vorbi tot timpul. Important este să câștigăm titlul și vom vedea ce se va întâmpla în viitor”, menționa, Siyabonga Ngezana, pentru sursa amintită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce a promis Gigi Becali, dacă FCSB câștigă meciul cu Rapid

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a promis „cruce din drone”, dacă jucătorii săi vor „zdrobi” Rapid pe Arena Națională.

 „Așa cred că va fi. Putem, dacă Rapid mănâncă bătaie, dar trebuie să batem. CFR joacă cu Farul și Craiova cu Sepsi. Să facă un egal și e matematic.Eu nu am ambiție în fața Rapidului, ambiția mea e să luăm titlul cât mai repede și pe Arena Națională, cu 55.000 de oameni, vreau să fac pe Arena Națională din drone, cât e de mare terenul, o cruce de lumini. Cât se joacă, să fie crucea pe cer, Iisus birutor”, s-a exprimat Gigi Becali, conform sursei citate.