Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi, mândru de echipa pe care o antrenează. „Jucătorii mei s-au depășit. Important e să crezi în tine”
Gică Hagi, mândru de echipa pe care o antrenează. „Jucătorii mei s-au depășit. Important e să crezi în tine”

Gică Hagi, mândru de echipa pe care o antrenează. „Jucătorii mei s-au depășit. Important e să crezi în tine”

După victoria de miercuri seara, când Farul a învins-o pe FCSB cu scor 3-1, Gigă Hagi s-a arătat mândru de elevii săi, spunând despre aceștia că s-au autodepășit și că el crede în totalitate în echipa sa.

Hagi s-a arătat entuziasmat de prestația de miercuri seara a echipei sale, care a învins-o pe cea a lui Becali. El a precizat că împreună cu echipa lui dovedesc că sunt pe drumul cel bun, iar lucrurile sunt bune.

„Ultimul punct din formula mea de succes înseamnă mentalitatea. Să crezi în ce faci și să ai curaj! Asta încerc să aduc în acest grup extraordinar”, a spus Hagi după partidă.

Antrenorul de la Farul a mai adăugat că rivala FCSB este o echipă mult mai tehnică decât CFR Cluj și care atacă mult mai în profunzime, iar meciul a fost unul dificil.

Hagi s-a arătat apoi mulțumit de schimbările pe care le-a făcut după pauză, despre care a spus că au fost bune. În continuare, antrenorul și-a exprimat mândria pe care o are față de echipa sa, menționând că „Jucătorii mei s-au depășit astăzi. Important e să crezi în tine!”.

Acesta a mai precizat că nu are rost să spună vorbe mari, însă călătoria echipei e una bună, iar ei arată la fel de bine. „Trebuie să fii convins de ce faci, să crezi în ce faci”, potrivit gsp.ro.

Gică Hagi, laude pentru jucătorii săi

În urma meciului, antrenorul de la Farul Constanța a ținut să îi laude pe fotbaliștii săi, în special pe Alibec și Louis Munteanu. Despre aceștia a spus că sunt foarte talentați, că sunt nouari diferiți.

Hagi s-a arătat total uimit de prestația lui Louis care a venit de la Fiorentina, spunând că e total diferit să lucrezi și să trăiești în străinătate și se vede că jucătorii străini sunt foarte disciplinați și foarte dezvoltați din punct de vedere mental și fizic.

Farul Constanța este noul lider din Superliga, după ce în runda cu numărul opt, formația antrenată de Gică Hagi a reușit să se impună în fața echipei lui Becali, FCSB, cu scot 3-1.