Ghinion mare pentru Mihaela Buzărnescu. „Problemele de sănătate nu au dispărut”

Ghinion mare pentru Mihaela Buzărnescu. „Problemele de sănătate nu au dispărut” Sursa: arhiva EVZ

Mihaela Buzărnescu (locul 122 WTA) a fost eliminată în calificări la Australian Open. Tenismena se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, iar cariera ei este pusă în pericol. Va fi nevoită să renunțe la sport o perioadă bună de timp.

Mihaela Buzărnescu nu și-a făcut simțită prezența la ultimele turnee din circuitul WTA. Aceasta este nevoită să renunțe la cariera sportivă pentru o perioadă de timp. Tenismena a evoluat în calificări la turneul de la Australian Open, unde a fost eliminată de belgianca Ysaline Bonaventure.

Jucătoarea le-a transmis un mesaj neașteptat fanilor de pe rețelele de socializare. „Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat de ce sunt absentă în ultima perioadă de pe social media, dar și de la turnee”, și-a început Mihaela comunicatul.

După ce a fost eliminată de la Australian Open, problemele se țin scai de sportivă. Mihaela Buzărnescu a luat decizia să își închidă contul oficial de Instagram, dar a păstrat pagina de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii tenismenei s-au întrebat care a fost motivul din spatele eliminării, iar acum s-a aflat adevărul. Jucătoarea nu a fost în cea mai bună formă din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, Mihaela Buzărnescu i-a asigurat pe internauți că nu va renunța la marea ei pasiune.

Problemele de sănătate și-au spus cuvântul

„Din păcate, problemele de sănătate nu au dispărut, dar lucrez zilnic să mă recuperez și să revin în cea mai bună formă posibilă. Vă mulțumesc mult celor care îmi sunteți alături și mă susțineți mereu. Ne revedem curând pe terenul de tenis”, a scris sportiva într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Sportiva a fost eliminată în calificări la Australian Open, deși era cap de serie numărul zece, scor 2-6, 2-6, în doar 65 de minute, de către Ysaline Bonaventure (locul 235 WTA). Mihaela aștepta cu nerăbdare noua provocare pentru care se antrenase până la epuizare.

„Iată, venim, 2022!…. antrenament la 7 dimineața”, scria Mihaela la o postare pe pagina ei de Instagram când a ajuns în Australia.

Confruntarea cu numărul 177 mondial a durat o oră și două minute. Tot în calificări, Gabriela Lee (fostă Tobă) a fost eliminată de rusoaica Kamilla Rahimova. Românca de pe locul 208 WTA a fost înfrântă de ocupanta locului 120 WTA cu 3-6,2-6.