Mihaela Buzărnescu a impresionat prin dăruire și forță psihică, dar accidentările i-au tăiat tot elanul regăsit pe parcursul sezonului 2018. Și, colac peste pupăză, jucătoarea din România s-a pricopsit și alte neplăceri.

Concret, „Miki” anunță că nu mai are sponsori care să-i susțină participarea la turneele de tenis!

Într-un dialog cu vloggerul Cristi Priză, Mihaela Buzărnescu (31 de ani) a povestit detalii șocante despre absența marketingului sportiv în România: „Am avut doi sponsori în 2018, m-au susținut din mai-iunie până la finalul anului. După ce m-am accidentat, nu au mai continuat alături de mine. S-a încheiat totul!”.

Pentru o sportivă, lovitura este una teribilă și chiar Mihaela Buzărnescu recunoaște asta. Motivul pentru care sponsorii fug de sportivi ține de mentalitatea românească, afirmă jucătoarea de tenis, care dă exemplul Occidentului: „În străinătate, cineva ca mine ar fi avut contracte peste contracte, cum au artiștii cunoscuți sau fotbaliștii! Dar la noi… Nu! E foarte ciudat că nu suntem susținuți mai mult”.

În 2018, în turul doi al turneului de la Montreal, Buzărnescu a alunecat pe cimentul ud și s-a accidentat grav. Culmea e că, doar cu puțin timp înainte, ea rugase arbitrul de scaun să oprească meciul, pentru că ploua și exista riscul unei accidentări.

Pe cale de consecință, „Miki” Buzărnescu a dat în judecată WTA, considerând că oficialii de la Montreal puteau lua atunci o decizie care ar fi prevenit accidentarea ei!

Te-ar putea interesa și: