Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea, nostalgic când vine vorba de Andreea Bălan. Prima ceartă cu Viviana?!
George Burcea, nostalgic când vine vorba de Andreea Bălan. Prima ceartă cu Viviana?!

George Burcea, nostalgic când vine vorba de Andreea Bălan. Prima ceartă cu Viviana?!

George Burcea i-a povestit Vivianei Sposub cum s-a terminat relația sa cu Andreea Bălan și mai ales din ce motiv cei doi au luat-o pe drumuri separate.

George Burcea a vorbit deschis despre divorțul de Andreea Bălan, celebra cântăreață din România alături de care are și două fetițe superbe. Întrebat de actuala sa iubită, Viviana Sposub, de ce s-a despărțit de soția lui, actorul a dat un răspuns concret fără să ezite prea mult în a povesti ce s-a întâmplat cu adevărat.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani.

Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea.

Prima înfățișare la tribunal

George Burcea și Andreea Bălan au fost de curând la tribunal pentru a își definitiva divorțul. Conform portalului instanțelor din România, cei doi au avut prima înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorț în data de 1 octombrie.

Cât va mai dura divorțul celor două vedete?

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei”, spun apropiați despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: