Evenimentul Zilei > Monden > Palma pe care Andreea Bălan nu o merita! Ce a făcut fostul soț în pat cu Viviana Sposub?
Palma pe care Andreea Bălan nu o merita! Ce a făcut fostul soț în pat cu Viviana Sposub?

Palma pe care Andreea Bălan nu o merita! Ce a făcut fostul soț în pat cu Viviana Sposub?

George Burcea a fost protagonistul unor scene incendiare în timp ce se afla în pat alături de Viviana Sposub, dar în direct la TV.

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub continuă la Ferma! Actorul a făcut declarații incendiare despre femeia care i-a făcut inima să tresară din nou.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Viviana a pierdut duelul cu Elena Chiriac și a părăsit ferma, ajungând în tabăra bandiților. Fosta asistentă TV a fost nevoită să părăsească Ferma chiar atunci când și-a dat seama că are sentimente pentru George Burcea.

Acum, Viviana s-a întors în fermă și a profitat din plin de momentele petrecute alături de George Burcea, după cum se va putea vedea și în seara zilei de 9 octombrie, de la ora 22.30, atunci când PRO TV va difuza un nou episod din „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

Viviana Sposub și George Burcea nu și-au putut stăpâni sentimentele

În prima noapte petrecută împreună, Viviana Sposub și George Burcea nu și-au putut stăpâni sentimentele. În timp ce restul concurenților erau la somn, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional chiar și după ce luminile s-au stins.

Actorul de 32 de ani a spus în cadrul unui testimonial care va rula în această seară pe micile ecrane: “Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”. George Burcea și Viviana Sposub par să trăiască o poveste de dragoste pasională

Cum au răspuns Burcea și Sposub după momentul respectiv

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a spus Viviana Sposub în cadrul emisiunii „Ferma – Orășeni vs. Săteni”.

„A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”, a completat George Burcea în cadrul emisiunii respective, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: