Evenimentul Zilei > Actualitate > Gălușcă marca Antena 3: Dinu Patriciu a murit în alt spital decât cel indicat de familie
Gălușcă marca Antena 3: Dinu Patriciu a murit în alt spital decât cel indicat de familie

Gălușcă marca Antena 3: Dinu Patriciu a murit în alt spital decât cel indicat de familie

Antena 3 și-a revenit. După ce ieri aruncase o urmă de îndoială privind moartea lui Dinu Patriciu spunând că acesta, în ultimul an, nu a mai fost internat în spitalul londonez ”Royal Free”, comunicat de familie, dar și că medicii nu știu nimic despre pacient, azi drege busuiocul.

Reporterița de la Londra transmite că Patriciu a fost internat, în ultima vreme, intr-un spital de fizio-terapie, situat în apropierea celui despre care se facuse vorbire în mesajul familiei.

La ”Royal Free”, a spus corespondenta Antenei 3, Dinu Patriciu făcea tratament doar din doi în doi ani. Deci, aproape niciun mister, dacă jurnalista ar fi încercat să afle informații despre sfârșitul fostului miliardar și de la medicii spitalului unde făcea fizio-terapie și unde s-a spus că s-ar fi înregistrat decesul.

Nici despre funerarii nu sunt date clare. Exită voci care afirmă că va fi înmormântat într-un cimitir din București, posibil Bellu, la Londra sau, ultima variantă, că va fi incinerat, iar cenușa va fi adusă în țară.Și uite așa, dispariția marelui mogul liberal Dinu Patriciu pare că va rămâne o nebuloasă, ca și averea sa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.