Gala Bunei Vestiri, concert pentru o cauză nobilă. Vocile care susțin construirea unui centru pentru femeile însărcinate

Gala Bunei Vestiri, concert pentru o cauză nobilă.  Vocile care susțin construirea unui centru pentru femeile însărcinate Gala Bunei Vestiri. Sursa foto: Asociația Life Call

Vocile mari se vor reuni pentru a susține o cauză nobilă. Acestea vor urca pe scena Operei Naționale, aducând un aport uriaș în acest demers unic.

Gala Bunei Vestiri va reuni vocile mari ale României. Acestea au ales să susțină construirea Centrului Maternal Life Call, destinat femeilor însărcinate aflate în nevoie. Evenimentul, aflat la a IIIa ediție, va avea loc în seara zilei de 25 martie, la Opera Națională București.

Gala Bunei Vestiri, concert pentru o cauză nobilă

Evenimentul va avea loc pe 25 Martie, începând cu ora 19:00. Gazda celor prezenți va fi Daniel Jinga, regia artistică fiind realizată  de Antoniu Zamfir.  Pe lângă Orchestra Operei Naționale București, se vor alătura pe scenă și alte voci importante ale României.

Gala Bunei Vestiri. Sursa foto: Asociația Life Call

Printre acestea se numără: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI – dirijat de Răzvan Ștefan, au transmis organizatorii.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, vor concerta pentru construirea Centrului Maternal Life Call și soprana Stephanie Radu și tenorul Alin Stoica.

Părintele Vasile Ioana, învățături legate de sprijinul care ar trebui oferit mamelor

Mai mult, cei prezenți vor avea ocazia să asculte învățăturile părintelui Vasile Ioana. Printre subiectele abordate de acesta se va număra semnificația sărbătorii Bunei Vestiri, precum și  nevoia de susținere a mamelor.

Părintele Vasile Ioana. Sursa foto: Arhiva EVZ

„În zi de sărbătoare, pe cea mai mare scenă lirică din București se va auzi muzica, care celebrează femeia - mama, darul vieții, pentru ca mamele însărcinate din România, care sunt respinse de cei apropiați, să poată primi înțelegere și acceptare, sprijinul specialiștilor Asociației Life Call, în cadrul unui modern Centru Maternal.”, au transmis organizatorii.

Gala Bunei Vestiri, demers pentru mamele aflate la nevoie

Acestui demers s-a alăturat și îndrăgita cântăreață Feli. Fiind în postura de mamă dedicată, artista s-a implicat în susținerea multor proiecte sociale pentru copii și femei. Ea a creat melodia „Două inimi” când era însărcinată și alege să împărtășească mesajul acestui cântec la Gala Bunei Vestiri. De asemenea pe scena Operei Naționale București vor mai urca și alți invitați surpriză pe care îi veți descoperi venind la Gala Bunei Vestiri.

„Nici o femeie nu ar trebui să se confrunte singură cu greutățile unei sarcini neplanificate și fiecare copil poate avea șansa de a fi întâmpinat în lume cu dragoste și speranță.

Această convingere stă în spatele proiectului nostru de a crea Centrul Maternal Life Call, un loc special pentru aceste mame aflate în mare nevoie de sprijin. Fiecare bilet cumpărat la Gala Bunei Vestiri și orice donație este un pas către schimbarea pe care dorim să o oferim femeilor și copiilor, care vor avea șansa unui nou început.”, a declarat Adelina Nicoleta Fronea, Președinta Asociației Life Call.

Accesul la Gala Bunei Vestiri se va face începând cu ora 18:30.

Pentru cei care doresc să sprijine proiectul Construirii Centrului Maternal, donațiile se pot face:

- în conturile Asociației Life Call

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101 

- sau prin SMS la numarul 8845 cu textul FEMEIE pentru o donație lunară de 2 euro

- au direct cu cardul accesând acest link DONEAZĂ pentru CENTRUL MATERNAL LIFE CALL.

Biletele pentru participarea la Gala Bunei Vestiri, din 25 Martie 2024, pot fi achiziționate de pe bilet.ro, iabilet.ro, more.com

Mai multe informații găsiți pe https://lifecall.ro/gala

Acest eveniment este realizat cu parteneriatul Opera Națională București și Ministerul Culturii.