Evenimentul Zilei > Politica > Gafă uriașă făcută de viceprimarul Bucureștiului, Horia Tomescu. Greșeala, corectată după două zile
Gafă uriașă făcută de viceprimarul Bucureștiului, Horia Tomescu. Greșeala, corectată după două zile

Gafă uriașă făcută de viceprimarul Bucureștiului, Horia Tomescu. Greșeala, corectată după două zile

Viceprimarul Capitalei a transmis un mesaj greșit bucureștenilor care vor să se vaccineze. După două zile, mesajul public a fost corectat.

Gafă făcută de Horia Tomescu, viceprimarul USR-PLUS al Bucureștiului. El le-a adresat cetățenilor Capitalei un mesaj greșit. Și asta pentru că a anunțat existența unui centru drive-thru din Piața Victoriei. După ce au trecut două zile de la lansarea acestui mesaj, Horia Tomescu și-a dat seama că a greșit și a corectat îndemnul.

Gafă făcută de viceprimarul Horia Tomescu pe contul de Facebook. Corectura a venit abia după două zile

„Nu uitați că de acum vă puteți vaccina cu Pfizer chiar din mașina personală la Centrul drive-through din Piața Victoriei, deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00”, a postat viceprimarul Bucureștiului, pe contul de Facebook, la data de 3 mai. Astăzi, 5 mai, Horia Tomescu a revenit și a făcut modificarea care se impunea.

Astfel, Piața Victoriei a fost înlocuită de locația corectă: Piața Constituției, acolo unde a fost organizat un perimetru rezervat vaccinării anti-COVID de tip drive-through.

Postare 1 viceprimar

Postarea inițială făcută de viceprimarul Horia Tomescu

Postarea 2

Cea de-a doua postare, corectată de viceprimar

Discuții pe tema banilor Capitalei, cu Nicușor Dan și Horia Tomescu. „O nouă versiune a bugetului va fi transmisă consilierilor generali”

Altfel, miercuri seară, viceprimarul a anunțat că a avut o discuție importantă cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pe tema bugetului. „Am avut în această seară o discuție productivă cu primarul general pe subiectul bugetului Capitalei pe anul acesta. O nouă versiune a bugetului va fi transmisă consilierilor generali în cursul dimineții, împreună cu fundamentarea veniturilor și cheltuielilor propuse de Nicușor Dan. Este un pas înainte și ne dorim să căutăm în continuare, pe baza unor informații clare, o soluție corectă pentru București”, a anunțat Horia Tomescu.

„Rămânem deciși să dăm orașului un buget realist care să nu perpetueze practicile care au adus acest oraș în faliment și care să reflecte reformele în administrația bucureșteană”, a mai afirmat Horia Tomescu.