Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Un coșciug a fost găsit la groapa de gunoi. Ce s-a întâmplat cu cadavrul
Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Un coșciug a fost găsit la groapa de gunoi. Ce s-a întâmplat cu cadavrul

Descoperire macabră la marginea Bucureștiului. Un coșciug a fost găsit la groapa de gunoi. Ce s-a întâmplat cu cadavrul

Descoperirea coşciugului pune mari semne de întrebare anchetatorilor, mai ales după zvonul cu privire la mafia care s-a dezvoltat în contextul pandemiei.

Potrivit gândul.ro, polițiștii au declanșat o anchetă după ce, un sicriu din zinc, de tipul celor folosite pentru repatrierea persoanelor decedate de COVID-19, a fost găsit aruncat la o groapă de gunoi de la marginea orașului.

Tot printre gunoaie, criminaliștii au descoperit și brățara de identificare a cadavrului, care dispăruse fără urmă, mai scrie sursa menţionată.

Descoperire macabră! Un coșciug a fost găsit la groapa de gunoi. Ce s-a întâmplat cu cadavrul

Anchetatorii au de-a face cu cea mai neobișnuite anchetă, după ce, descoperirea unui sicriu gol la groapa de gunoi. Aşa a fost scoasă la suprafață existența unei adevărate mafii care s-a dezvoltat pe parcursul restricțiilor legate de înhumarea persoanelor decedate de COVID-19.

Potrivit anchetatorilor, oamenii nu-şi mai pot înmormânta membrii familiei care au decedat în urma infectării cu Covid. Conform legii, cadavrele sunt îngropate fără haine, ambalate în doi saci peste care se aruncă dezinfectant. Sicriul trebuie să fie, în mod obligatoriu, închis, şi nu poate fi dus acasă și nici nu poate fi băgat în biserică.

Cum a apărut mafia morţilor de Covid-19

Majoritatea familiilor ar fi dat orice pentru a putea să-şi îngroape rudele creştineşte. Așa au apărut și persoane dispuse să le ajute, contra unor sume importante de bani.

Iar descoperirea sicriului fără cadavru de la groapa de gunoi ar putea fi unul dintre cazuri, spun anchetatorii.

Sursele citate au precizat, pentru sursa de mai sus că o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a descoperit un coșciug din metal. Anchetatorii care au ajuns la fața locului au stabilit că este un sicriu din zinc, care fusese deschis după ruperea sigiliilor.

Ce este şi mai interesant, după cercetarea la fața locului s-a găsit și brățara de identificare a cadavrului, pe care acesta o primise la morgă.

Așa s-a putut afla că este vorba despre o persoană care a decedat pe teritoriul Marii Britanii și care a fost repatriată recent în ţară.

Funcționari publici, bănuiți de implicare în „mafia” morților de COVID-19. Cercetările au demonstrat că trupul defunctului ar fi fost extras din coșciugul respectiv și mutat într-unul obişnuit din lemn. Apoi, acesta ar fi fost îmbălsămat într-un garaj, de un doctor, care i-ar fi făcut rost inclusiv de un alt set de acte, ce au permis o înmormântare după datină, mai spune sursa.