Evenimentul Zilei > Monden > Gafă colosală la Pro TV: „Ne cerem scuze”. Sute de mii de telespectatori nu au înțeles ce se petrece
Gafă colosală la Pro TV: „Ne cerem scuze”. Sute de mii de telespectatori nu au înțeles ce se petrece

Gafă colosală la Pro TV: „Ne cerem scuze”. Sute de mii de telespectatori nu au înțeles ce se petrece

Pro TV a comis o gafă uriașă, lucru greu de crezut în cazul unor profesioniști ai televiziunii. Eroarea a pus în încurcătură sute de mii de telespectatori care urmăreau postul preferat. Aceștia nu au înțeles ce se întâmplă și a fost nevoie ca reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu să-și ceară scuze și să clarifice situația.

Postul de televiziune Pro TV a comis o gafă uriașă, joi seara, 24 noiembrie, când a difuzat din greșeală un episod mai vechi din popularul serial de comedie „Las Fierbinți”. Fanii show-ului care s-au așezat în fața televizoarelor dornici să urmărească aventurile eroilor preferați, Bobiță, Geani, Dorel, Celentano, Firicel etc. au fost suprinși când au vizionat, în locul unui episod nou, o reluare mai veche, de prin anul 2021.

Este vorba despre un episod în care se făcea referire la campania de vaccinare împotriva coronavirusului și la teoriile conspiraționiste care circulă pe seama acesteia. În serial, apare, în rolul medicului care dă explicații despre ce înseamnă vaccinarea în realitate și despre beneficiile sale, actorul Adrian Titieni. Show-ul cu pricina a fost difuzat în septembrie 2021, iar acum a fost reluat.

La o zi după această eroare, reprezentanții Pro TV au ținut să-și ceară scuze de la telespectatorii care nu au înțeles ce se petrece. Au făcut-o într-un mesaj pe care l-au postat pe contul oficial de Facebook al televiunii din Bulevardul Pache Protopopescu.

„În această seară, din cauza unei erori de sistem a fost difuzat un episod neplanificat din Las Fierbinţi. Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani. Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptat”, a transmis Pro Tv, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Serialul Las Fierbinți, cel mai vizionat din România

Serialul de comedie „Las Fierbinți” difuzat de Pro TV a ajuns la sezonul cu numărul 21. De ani buni, show-ul care prezintă o imagine caricaturizată a societății rurale românești, cu bunele și cu relele sale, se află pe primele locuri în preferințele spectatorilor. În fiecare săptămână, milioane de români, din țară, dar și din afara sa, urmăresc aventurile eroilor preferați.

Sitcomul, în regia lui Dragoș Buliga, a debutat pe data de 1 martie 2012, având tema muzicală „Zarița Zanga”, compusă și interpretată de Mihai Mărgineanu. De altfel, îndrăgitul cantautor are și un rol în serial, al hoțului satului, Ardiles.

Săptămânal, fanii urmăresc noile întâmplări comice cu Celentano (Adrian Văncică), primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), Giani (Constantin Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir), polițistul Robi (Leonid Doni), secretara Dalida (Ecaterina Ladin), Gianina (Anca Dumitra), Firicel (Cuzin Toma), Ardiles (Mihai Mărgineanu), Aspirina (Mirela Oprișor), Nicu Rață (Marius Chivu) sau Brânzoi (Ion Ionuț Ciocia).