Firicel din Las Fierbinți, prins beat la volan. Toma Cuzin riscă ani grei de închisoare. Nu s-a învățat minte

Firicel din Las Fierbinți, prins beat la volan. Toma Cuzin riscă ani grei de închisoare. Nu s-a învățat minte Etilotest. Sursa foto: Arhiva EVZ

Firicel din Las Fierbinți nu a mai ținut cont de lege și s-a urcat beat la volan. Toma Cuzin ar putea ajunge la închisoare, după ce autoritățile au aflat că a făcut mai multe fapte ilegale. Problemele se țin scai de îndrăgitul actor.

Toma Cuzin, cunoscut drept Firicel în serialul Las Fierbinți, a săvârșit în repetate rânduri infracțiuni și a fost prins beat la volan. Actorul a fost găsit vinovat de magistrați pentru că s-a urcat la volan fără permis și sub influența unor substanțe interzise. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Judecătoria Sectorului 3 din București a decis ca actorul să fie condamnat pentru un an în urma săvârșirii acestor infracțiuni. Sentința nu este definitivă, condamndarea fiind cu amânare. Chiar dacă Firicel știa de problemele pe care le are, el a repetat greșeala.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Ne puteți urmări și pe Google News

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018).

Sursa: captura video

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, potrivit minutei instanței.

Salvarea lui Firicel din Las Fierbinți

Cariera actorului ar putea fi distrusă, dacă ar ajunge la închisoare. Cu toate astea, Toma Cuzin are șansa să își repare greșeala. „Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, potrivit instanței.

Toma Cuzin trebuie să plătească și cheltuielile judiciare, în total de 1.200 de lei. În urmă cu trei ani, el a fost prins de mai multe ori cu droguri, potrivit Fanatik.