Un agent beat de la Serviciul Parcări din Arad a emis amenzi pe bandă rulantă

Un agent beat de la Serviciul Parcări din Arad a emis amenzi pe bandă rulantă Sursa foto: TimpOnline.ro

Sub influența alcoolului, un agent Recons de la Serviciul de Parcări din Arad a împărțit amenzi, chiar dacă abia se ținea pe picioare.

Un angajat al Recons, de la Serviciul Parcări din Arad, a fost surprins, duminică, în stare e ebrietate în timp ce împărțea amenzi în parcarea nouă de la Piața Obor. Pe rețelele sociale a apărut un videoclip, filmat de către un arădean, în care agentul abia se ținea pe picioare.

În momentul în care a văzut că este înregistrat cu telefonul mobil a venit amenințător spre cel care filma, dar nu a putut să scoată niciun cuvânt. De asemenea, când a încercat să plece din cadru, bărbatul angajat la Servicii Parcări s-a împiedicat de niște cabluri ce se aflau lângă un stâlp.

Reprezentanții companiei Recons au văzut filmulețul ce a devenit viral pe rețelele sociale, iar luni dimineață s-a constituit comisia de disciplină pentru analizarea comportamentului angajatului prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de muncă.

Ne puteți urmări și pe Google News

La locul de muncă, sub influența băuturilor alcoolice

“Luni, la prima oră, angajatul a intrat în Comisia de Disciplină şi a decis să îşi prezinte demisia. Drept urmare, actul a fost luat la cunoştinţă şi i-a fost aprobată desfacerea contractului de muncă la zi, începând cu data de 5 septembrie”, a declarat Nicolae Mehelean, directorul Recons.

Cu toate acestea, în ceea ce privește amenzile pe care bărbatul le-a împărțit duminică rămân în picioare, în contextul în care se plătește parcarea, în Piața Obor, și în zilele de weekend, scrie aradon.ro.

Reamintim că în urmă cu o lună, parcarea etajată First Park 1 de pe strada Pădurii din cartierul Afla, Arad, a fost vandalizată înainte de a fi inaugurată.

Parcarea a fost construită în perioada 2018-2021 și a costat 1 milion de euro. Reprezentanții Recons au declarat că zeci de de corpuri de iluminat au fost distruse, cabluri electrice au fost smulse, unii pereţi au fost mâzgăliţi cu vopsea, iar pe jos sunt aruncate sticle de băuturi alcoolice sau răcoritoare şi diverse ambalaje.