Firicel din Las Fierbinți riscă să ajungă la închisoare! Acuzaţii grave la adresa vedetei PRO TV. A fost trimis în judecată

Firicel din Las Fierbinți riscă să ajungă la închisoare! Acuzaţii grave la adresa vedetei PRO TV. A fost trimis în judecată Sursa: captura video

Actorul Cuzin Toma a fost trimis în judecată pentru că a condus în timp de avea permisul suspendat. Procesul va avea loc la Judecătoria Sectorul 3. Firicel din Las Fierbinţi nu e la prima confruntare cu oamenii legii. În trecut, a fost acuzat și de consum și deținere de droguri.

Actorul Cuzin Toma care îl interpretează pe „Firicel” din „Las Fierbinţi” a fost trimis în judecată după ce a codus fără avea permisul valabil. Dosarul va fi judecat de magistrații de la Judecătoria Sectorul 3 din București.

Mai exact, actorul avea permisul suspendat în momentul în care s-a urcat la volan. „Persoana la care faceți referire a fost trimisă în judecată fiindcă a fost surprinsă conducând un autovehicul, în timp ce avea permisul de conducere suspendat”, au declarat, pentru Spynews, procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Probleme cu drogurile

Actorul nu este la primele probleme cu legea, dar până acum nu a mai fost trimis în judecată în niciun dosar. În 2017, potrivit sursei citate, Cuzin Toma a fost prins drogat la volan, dar a negat atunci că ar fi consumat alcool sau substanțe interzise.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii şi procurorii antidrog au descoperit asupra lui "Firicel" 1,92 gr. de cannabis, un grinder din material plastic şi un grinder metalic (dispozitive speciale pentru mărunţit "iarba"). În anul 2007, „Firicel” a mai avut un dosar penal tot pentru droguri, după ce a fost prins cu „iarbă” pe litoral.

Cantitatea de droguri era însă prea mică pentru ca actorul să fie acuzat de trafic, astfel că el a fost cercetat doar pentru deținere de sunstanțe interzise. În final a scăpat de toate acuzațiile deoarece anchetatorii au decis să "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Cum a ajuns actor

Cuzin Toma a devenit celebru datorită rolului din Las Fierbinți unde îl interpreteză pe Firicel. Au trecut deja zece ani de când practic s-a identificat cu acest personaj. Puțini știu că actorul are o poveste de viață care a devenit subiectului unul documentar produs de UNATC, în 2009 și care s-a numit simplu:  „Fabulosul destin al lui Toma Cuzin”.

Acesta a plecat de acasă de la vârsta de 11 ani, pentru a-şi face un rost în viaţă. A lucrat în mină, a fost bucătar, dansator și agent imobiliar, a păzit un șantier și o scară de bloc, apoi a dat examen la UNEFS și a devenit actor.