Pro TV şi Las Fierbinţi au făcut praf concurenţa! Toată lumea s-a uitat. Surpriza totală a serii în televiziune

Pro TV şi Las Fierbinţi au făcut praf concurenţa! Toată lumea s-a uitat. Surpriza totală a serii în televiziune Sursa: arhiva EVZ

Pro TV şi Las Fierbinţi au făcut praf concurenţa miercuri seara, în prime-time! Toată lumea s-a uitat la serialul românesc al celei mai mari televiziuni din România. Totul s-a schimbat însă după Las Fierbinţi. PRO TV nu a mai avut nicio şansă în faţa rivalilor. Surpriza a fost totală.

PRO TV a fost din nou lider de audienţă în prime-time şi miercuri seara, pe tronsonul naţional. Las Fierbinţi a adus cele mai bune cifre de rating, la mare distanţă de Kanal D şi mai ales Antena 1. După serialul românesc, PRO TV a suferit serios. Nu a mai avut nicio şansă în faţa concurenţei.

Pro TV şi Las Fierbinţi au făcut praf concurenţa!

De la ora 20.30, a început pe PRO TV Las Fierbinţi, iar Antena 1 a încercat să contracareze cu Chefi fără limite. De la ora 20.00, începuse pe Kanal D serialul turcesc, Mă numesc Zuleyha. Dacă cei de la PRO TV au defilat cu serialul Las Fierbinţi, Antena 1 a fost, din nou, deziluzia serii în prime-time.

9.4 şi 10.2 a avut PRO TV pe primele două sloturi de audienţă ale serialului Las Fierbinţi, pe tronsonul naţional, la mare distanţă de concurenţă. În schimb, surpriza plăcută a serii a fost Kanal D cu serialul turcesc, Mă numesc Zuleyha. Pe toate tronsoanele orei 20.00, Kanal D a bătut categoric Antena 1, pe tronsonul naţional.

Ne puteți urmări și pe Google News

PRO TV a pierdut primul loc după Las Fierbinţi

PRO TV a reuşit să obţină şi cel mai mare rating al serii de miercuri cu serialul Las Fierbinţi. Pe tronsonul 21.00-21.15, cea mai mare televiziune din România a avut un rating de 10.6, la o distanţă uriaşă faţă de concurenţă. De la ora 21.15, PRO TV a pierdut însă primul loc al audienţelor la nivel naţional. După finalul serialului Las Fierbinţi, Kanal D a preluat şefia audienţelor şi a fost lider până la miezul nopţii.

Pe tronsonul naţional, Imperiul Leilor nu a avut deloc priză la publicul telespectator. Cifrele celor de la PRO TV au încpeut să scadă constant, în timp ce Kanal D cu serialul turcesc, Mă numesc Zuleyha, a avut cifre de peste 8 rating cu care a dominat seara de la ora 21.15 până la miezul nopţii.

În schimb, Antena 1 şi Chefi fără limite a fost deziluzia serii. A fost în mod constant în spatele celor de la PRO TV şi Kanal D. A reuşit să ia faţa PRO TV pe un singur slot de audienţă, aproape de miezul nopţii, dar la o mică diferenţăp faţă de rivali.