Alături de manelistul Babi Minune, fiul cunoscuţilor lăutari din Clejani a intrat în dialog cu internauţii, cărora le-a transmis că muzica lui nu va mai fi gratuită în viitor. Întâlnirea a fost organizată marţi, în apartamentul lui Fulgy, care şi-a ameninţat din nou tatăl, pe Ioniţă de la Clejani.

Cei doi au început în forţă, cu o cântare improvizată. Babi Minune a fost solistul de serviciu, iar partenerul său s-a ocupat de partea instrumentală, cu ajutorul beatboxului, o formă de percuție vocală care în primul rând implică arta de a imita sunete ca bătăile tobelor folosind palmele, gura, buzele, limba şi vocea.

Fulgy nu citeşte presa tabloidă, dar ştie tot ce se scrie despre el

După acest număr, Fulgy le-a transmis celor care îl priveau că jurnaliştii din presa tabloidă încearcă să distrugă imaginea familiei sale profitând de problemele pe care acesta le are cu legea şi drogurile.

Totuşi, rebelul din Clejani susţine că situaţia este alta, iar el s-a schimbat mult în ultimele săptămâni, mai ales după ce a fost plasat în arest la domiciliu după ce a provocat un scandal. Totodată, în dialogul de pe YouTube, Fulgy a fost nemulţumit că şi Bani Minune a intrat în atenţia tabloidelor.

Fulgy

La un moment dat, pentru a fi cât mai credibil, el şi-a aprins o ţigară şi a transmis că nu mai foloseşte droguri. „O să văd mesajele doar pe superchat. Acolo unde aveți iconița cu dolari, trimiteți dedicații. Fumăm țigări normale, nu ne drogăm, nu nimic. Ne drogăm cu muzică, în schimb.

Cine cere dolari în dedicaţii de la săraci

Tu vezi că sunt 368 de inși și nu comentează niciunul pe chat? Îți dai seama ce sărăcii comentează de noi prost?”, a spus Fulgy în dialogul cu Babi Minune. Mai departe, fiul lăutarilor din Clejani a fost foarte supărat când un internaut l-a numit boschetar.

Cel care l-a jignit a fost blocat imediat. „Numai săraci comentează încontinuu. Care are două milioane de euro în cont vorbește cu mine, care nu, sărut mâna, nașule”, a mai adăugat Fulgy.