Evenimentul Zilei > Monden > Averea fabuloasă a Clejanilor. Pe ce sume vin lăutarii să vă cânte?
Averea fabuloasă a Clejanilor. Pe ce sume vin lăutarii să vă cânte?

Averea fabuloasă a Clejanilor. Pe ce sume vin lăutarii să vă cânte?

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt pe val de mult timp, reușind să acapareze atenția românilor care iubesc genul lor de muzică.

Ei sunt cunoscuți ca fiind niște lăutari de succes, deoarece sunt solicitați la numeroase evenimente private.

Bineînțeles, Viorica și Ioniță își selectează clienții mai ales după cât sunt de generoși financiar. Putem spune că sumele pe care cei doi le solicită nu sunt deloc neglijabile.

La popularitatea lor au contribuit și numeroasele apariții TV prin care lăutarii și-au făcut publicitate uriașă.

Chiar dacă evenimentele și concertele s-au împuținat dramatic în ultima perioadă, din cauza pandemiei, iar acum sunt posibile doar în anumite condiții, artiștii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent.

Bineînțeles, Viorica și Ioniță au avut grijă să pună „la ciorap” destui bani cât să trăiască „boierește”, mult timp de acum încolo.

Pe lângă banii obținuți din concerte, cei doi lăutari mai fac și alte activități.

Se pare că Viorica și Ioniță dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației „Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv „interpretarea și creația artistică”

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, „Moftify”.

Potrivit presei, asociația Clejanilor a avut un venit de circa 140.000 de lei, în 2018, cu un profit de 79.606 de lei.

Viorica și Ioniță nu sunt cunoscuți doar în România. Cunoscuții lăutari au cântat la Opera Garnier, Paris, La Perpignan. Printre personalitățile cărora familia de la Clejani le-a cântat se numără Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News