Fuerteventura, locație cu plaje de vis pe tărâmuri spaniole. Care sunt condițiile de cazare

Fuerteventura, locație cu plaje de vis pe tărâmuri spaniole. Care sunt condițiile de cazare Grecia. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Fuerteventura este o locație de vis din Spania unde găsiți plaje la discreție, dar și posibilități de distracție. Drept urmare și hotelurile sunt multe și cu oferte complexe de la all inclusive, la cazare simplă. Unul dintre cele mai bine cotate hoteluri este Secrets Bahía Real Resort & Spa, un hotel de 5 stele.

Cu toate acestea nu este pe placul tuturor, deși o noapte acolo costă peste 250 de euro. ”Am venit anul trecut și așteptam cu nerăbdare să mă întorc. Dar totul s-a schimbat. Șezlongurile sunt rezervate devreme pe plajă și piscină, dar rămân goale cea mai mare parte a zilei. Mâncarea nu mai este la fel de bună.

Locație ruptă din rai, hotelurile nu prea

Ori de câte ori ridicați o problemă, vi se spune că sunt foarte ocupați și nu au timp de problema dvs”, a explicat un turist. Alua Suites Fuerteventura este un alt hotel bine cotat, dar nu de către toată lumea. ”Am stat la acest hotel de șase ori. Am fost foarte dezamăgit și șocat de cât de mult s-a deteriorat.

Zona piscinei nu este sigură, cu terasă ruptă în multe zone. Am avut șase gândaci în camera noastră în timpul șederii noastre, șezlongurile din clubul meu preferat erau murdare. Etichetarea alimentelor nu a fost corectă și de cele mai multe ori micul dejun, prânzul și cina erau reci”, a povestit un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Turiștii se plâng de costuri suplimentare

Barceló Fuerteventura Mar este un alt hotel de 5 stele. Doar că nici acest nu este pe placul tuturor. ”Camerele deluxe erau orice altceva decât deluxe. Obosit, ponosit și nu așa curat cum era de așteptat. Dimensiunea camerei nu este atât de mare și doar 2 scaune și taburete pe balcon. Fără șezlonguri.

Centrul spa a fost frumos, dar piscina în aer liber prea rece pentru a fi folosită de oricine. Piscinele principale erau curate și pline de viață. All inclusive... Nu este. Nu te deranja cu asta. Pentru orice lucru decent trebuie plătit suplimentar”, a spus un turist.