Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul campion mondial la box, O’Neil „Supernova” Bell, UCIS într-un jaf
Fostul campion mondial la box, O’Neil „Supernova” Bell, UCIS într-un jaf

Fostul campion mondial la box, O’Neil „Supernova” Bell, UCIS într-un jaf

În vârstă de 40 de ani, O'Neil „Supernova” Bell, fost campion la categoriile WBC, WBA și IBF, a fost împușcat mortal, ieri, în momentului unui jaf la coborârea dintr-un autobuz, potrivit presei americane.

Turpul pugilistului a fost găsit de un polițist, după miezul nopții, pe o stradă, alături de un al bărbat, care a fost de asemenea împușcat, dar care a supraviețuit. Cel din urmă le-a povestit forțelor de ordine la spital că el și Bell au fost împușcați în timp ce erau jefuiți, chiar în momentul în care coborau din autobuz. Până acum, nicio persoană nu a fost reținută, iar poliția crede că în acest tragic eveniment au fost implicați doi atacatori.

O'Neil „Supernova” Bell a devenit campion WBA, WBC şi IBF la categoria semigrea în 2006, după ce l-a învins, prin KO în repriza a zecea, pe francezul Jean-Marc Mormeck, la „Madison Square Garden” din New York. Mormeck şi-a luat revanşa anul următor, învingându-l la puncte pe Bell, la Levallois. Regretatul boxer a înregistrat în carieră 27 de victorii, 25 prin KO, de patru ori a încheiat la egalitate şi înregistrat o singură înfrângere. El a luptat ultima dată în decembrie 2011, când l-a învins pe Rico Cason, prin KO în repriza I.